معرفی و دانلود کتاب آموزش طراحی جلد pdf + خلاصه رایگان

مجموعه آموزش گرافیک ۳

۳.۵ امتیاز(از ۱۱ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آموزش طراحی جلد

کتاب آموزش طراحی جلد نوشته مرجان کشاورزی و مهرداد احمدی شیخانی جلد ۳ از مجموعه کتاب‌های آموزش گرافیک انتشارات فرهنگ صبا است. کتاب‌های این مجموعه با این هدف نوشته شده‌اند که مدرسین، دانشجویان و هنرجویان با سهولت بیشتری به اطلاعات لازم دسترسی پیدا کنند و یافتن هر موضوع در آن به سادگی امکان‌پذیر باشد.

کتاب‌های مجموعه آموزش گرافیک با همکاری بهترین متخصصان این رشته تالیف شده‌اند و می‌توانند تمام اطلاعات مورد نیاز متخصصان و علاقه‌مندان را در اختیارشان قرار دهند.

این مجموعه براساس روش‌های آموزش نوشته شده است و می‌تواند برای مدرسان رشته‌های هنر هم یک راهنمای خوب باشد.

خواندن کتاب آموزش طراحی جلد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام دانشجویان و متخصصان رشته گرافیک پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آموزش طراحی جلد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآموزش طراحی جلد
فرمت کتابPDF

زهرا عفیفی
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۸/۲۵

کسانی که علاقمند به گرافیک ، طراحی جلد و تصویرگری کتاب هستند حتما این کتاب رو مطالعه کنند نکات مهم و مفیدی یاد خواهند گرفت که اونها رو از شرکت در کلاس به صورت حضوری بی نیاز میکنه.

مسعود
۱۴۰۵/۰۳/۲۱

این به‌هم‌ریخته‌ترین چیزی بود که دیدم؛ کتاب در مورد طراحی جلده اما فهرست و پیشگفتار در مورد پوستر، و پس از اونه که تازه مطالب در مورد طراحی جلد شروع میشه و دقیقا همون خط اول غلط املایی داره، پاراگراف...بیشتر

Ana
۱۴۰۵/۰۲/۲۶

فقط عنوان کتاب طراحی جلده...همه چیزش درباره طراحی پوستره😐

۱۴۰۵/۰۱/۱۶

موضوع کتاب طراحی روی جلد است. اما نمونه مربوط به کتاب طراحی پوستر می باشد.

غزال
توصیه نمی‌کنم.