معرفی و دانلود کتاب آموزش طراحی پوستر pdf + خلاصه رایگان

مجموعه آموزش گرافیک

۳.۵(از ۴۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آموزش طراحی پوستر

کتاب آموزش طراحی پوستر نوشته مرجان کشاورزی جلد ۲ از مجموعه کتاب‌های آموزش گرافیک انتشارات فرهنگ صبا است. کتاب‌های این مجموعه با این هدف نوشته شده‌اند که مدرسین، دانشجویان و هنرجویان با سهولت بیشتری به اطلاعات لازم دسترسی پیدا کنند و یافتن هر موضوع در آن به سادگی امکان‌پذیر باشد.

کتاب‌های مجموعه آموزش گرافیک با همکاری بهترین متخصصان این رشته تالیف شده‌اند و می‌توانند تمام اطلاعات مورد نیاز متخصصان و علاقه‌مندان را در اختیارشان قرار دهند.

این مجموعه براساس روش‌های آموزش نوشته شده است و می‌تواند برای مدرسان رشته‌های هنر هم یک راهنمای خوب باشد.

خواندن کتاب آموزش طراحی پوستر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب در دسته‌ی کتاب‌های با موضوع هنر قرار دارد و مطالعه آن را به تمام دانشجویان و متخصصان رشته‌های هنر پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آموزش طراحی پوستر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:آموزش طراحی پوستر
شابک:۹۷۸۶۰۰۷۰۴۹۶۷۹
تعداد صفحه‌ها:۱۰۸ صفحه
قیمت کتاب:۵۰۰۰۰ تومان

۱۴۰۱/۱۱/۲۳

خیلی نکات خوبی توش گفته شده که حتی اگر طراحی پوستر به رشته تون هم ارتباطی نداره ولی در حوزه هنر کار میکنید خوندنش میتونه مفید باشه براتون

۱۴۰۱/۰۶/۲۲

بسیار کتاب کاربردی و انقلابی نوین و خلاق در آموزش پوستر می باشد

Leyla Teymoorinejhad
۱۴۰۴/۰۱/۰۵

کتاب خوبی هست، به زبان ساده و روان نکات خوبی در رابطه با طراحی پوستر رو مطرح کرده. قطعا کتاب برای افراد حرفه‌ای مناسب نیست و بیشتر برای آموزش افراد مبتدی کاربرد داره

leymand
مطمئن نیستم.
۱۴۰۲/۰۶/۱۳

کتاب برای هنرستان ممکن است مفید باشد ولی برای مقاطع بالاتر بسیار مبتدیانه و دم دستی است و مبنای علمی ندارد.

esmaeil nosrati
۱۴۰۴/۰۸/۱۸