کتاب جنبه های روانی - اجتماعی ورزش رقابتی کودکان و نوجوانان
معرفی کتاب جنبه های روانی - اجتماعی ورزش رقابتی کودکان و نوجوانان
کتاب جنبه های روانی - اجتماعی ورزش رقابتی کودکان و نوجوانان اثری از علیرضا بهرامی است که در انتشارات پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی منتشر شده است.
تربیت بدنی و علوم ورزشی به عنوان یک حوزه علمی دانشگاهی در سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی روند رو به رشدی را در تمامی زمینههای آموزشی، پژوهشی و اجرایی داشته است. یکی از مسائل مهم مورد توجه مسئولان و برنامهریزان، شناسایی، فراهم سازی و تقویت زمینههای لازم برای تولید علوم ورزشی و به کارگیری آن در عرصههای ورزش قهرمانی و میادین بینالمللی است.
پژوهشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۷۷ تاسیس شد و تلاش کرد تا فعالیتهای پژوهشیاش را با هدف تولید روش و انتقال یافتههای نوین علمی به جامعه ورزش و علاقمندان به نشر آثار علوم ورزشی همسو کند. پژوهشکده با همکاری ناشران دانشگاهی از سال ۱۳۷۹ وارد حوزه چاپ و نشر کتب علمی حوزه تربیت بدنی و ورزش شد و در سال ۱۳۹۰ مجوز انتشار کتاب را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد.
پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی با عنایت به مجوز انتشارات تخصصی و دولتی خود، اقدام به دریافت، داوری و چاپ کتاب علمی فاخر اساتید، پژوهشگران و دانشجویان در حوزه تربیت بدنی نمود که با توجه به نیاز مخاطبین از رشد فزایندهای در این چند سال برخوردار بوده و باعث شده تا پژوهشگاه به عنوان قطب علمی کشور مطرح گردد.
غالب پدران و مادران، معلمان و مربیان چنین میاندیشند که کودکان و نوجوانان امروز با یکی دو نسل پیش تفاوت بسیار دارند کودکان و نوجوانان امروز کنجکاوترند، کلمات بیشتر و جملات طولانیتری بهکار برده و مطالب پیچیدهتری را میفهمند و به زبان میآورند. با دنیای رایانه و دنیای مجازی آشنا و با آن ارتباط برقرار مینمایند. آنان بزرگسالتر به نظر رسیده و علائق پیچیدهتری دارند. آنان در مقابل محدویتها موضع میگیرند و کمتر از بزرگترها پیروی مینمایند. بر این اساس این سوال مطرح میشود، آیا این همه تفاوت مربوط به جنبههای شناختی، روانی-حرکتی، عاطفی و روانی- اجتماعی کودکان و نوجوانان است یا ناشی از تغییر در سبک زندگی خانوادهها، آموزشگاهها و جامعه است.
این کتاب در دوازده فصل تنظیم شده است. فصل اول به مقدمه و تاریخچه جنبههای رشدی و اجتماعی کودکان با تکیه بر ورزش میپردازد. فصل دوم فرآیند رشد روانی و اجتماعی کودکان و نوجوانان از دیدگاه اسلام را توضیح میدهد. در فصل سوم مبانی روانشناسی رشد بررسی خواهد شد. فصل چهارم اثر خانواده در مشارکت ورزشی دوران کودکی و نوجوانی را بررسی میکند. فصل پنجم ارتباط همسالان و رشد روانی و خود ادراکی در فعالیت بدنی و ورزش را توضیح خواهد داد. در فصل ششم، نگاهی به تجارب هیجانی در ورزش کودکان و نوجوانان دارد. فصل هفتم فرآیندهای انگیزشی در ورزش کودکان و نوجوانان بررسی میشود. در فصل هشتم به موضوع مهم ورزش و مهارتهای خود تنظیمی در کودکان و نوجوانان خواهیم پرداخت. فصل نهم، اثرات روانی اجتماعی ورزش بر کودکان و نوجوانان را بررسی میکند. موضوع اخلاق و اهمیت آن در ورزش کودکان و نوجوانان در فصل دهم بررسی میشود. در فصل یازدهم رشد مهارتهای روانی در کودکان و نوجوانان را توضیح میدهیم و در پایان در فصل دوازدهم فشارهای ناشی از آسیبهای ورزشی کودکان و نوجوانان مورد بررسی قرار میگیرد.
خواندن کتاب جنبه های روانی - اجتماعی ورزش رقابتی کودکان و نوجوانان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام فعالان حوزه ورزش و دانشجویان تربیت بدنی پیشنهاد میکنیم.
حجم
۳٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۳۰۸ صفحه
حجم
۳٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۳۰۸ صفحه