دانلود و خرید کتاب فراتر از خود موسسه آربینجر ترجمه زاهد شیخ الاسلامی
تصویر جلد کتاب فراتر از خود

کتاب فراتر از خود

معرفی کتاب فراتر از خود

کتاب فراتر از خود نوشتهٔ موسسه آربینجر و ترجمهٔ زاهد شیخ الاسلامی است. انتشارات اورنگ این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب فراتر از خود

کتاب فراتر از خود به بررسی نقش «مایندست» یا قالب ذهنی در موفقیت سازمان‌ها و افراد می‌پردازد. نویسنده با تأکید بر این نکته که نتایج حاصل از هر سازمان یا سیستم اجتماعی، تابع رفتارهای فردی و گروهی اعضای آن است، به بررسی عوامل تعیین‌کننده این رفتارها می‌پردازد. وی با معرفی مفهوم مایندست به عنوان قالب ذهنی که نگاه ما به خود، دیگران و دنیای پیرامون را تعریف می‌کند، نشان می‌دهد که تغییر پایدار در رفتار، نیازمند تغییر در مایندست‌ها است. نویسنده با ارائه مثال‌هایی از سازمان‌های موفق و ناموفق، به بررسی تأثیر مایندست‌های مختلف در عملکرد سازمان‌ها می‌پردازد.

خواندن کتاب فراتر از خود را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای طیف وسیعی از مخاطبان، از جمله مدیران، رهبران سازمانی، کارآفرینان، کارکنان سازمان‌ها و عموم افرادی که به دنبال بهبود عملکرد فردی و سازمانی خود هستند، مناسب است. این کتاب به خوانندگان کمک می‌کند تا با مفهوم مایندست و تأثیر آن در موفقیت آشنا شوند و راهکارهایی برای تغییر مایندست‌های خود و دیگران بیابند. همچنین، برای کسانی که به دنبال ایجاد تغییرات مثبت در سازمان‌ها هستند، این کتاب می‌تواند منبعی ارزشمند باشد. با این حال، لازم به ذکر است که خوانندگان باید با دیدی انتقادی به نظرات نویسنده نگاه کنند و به ابعاد مختلف موضوع توجه داشته باشند.