دانلود کتاب صوتی سال خرگوش با صدای فرهاد اتقیایی + نمونه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب صوتی سال خرگوش اثر آرتو پاسیلینا

دانلود و خرید کتاب صوتی سال خرگوش

۳٫۲ از ۹ نظر
۳٫۲ از ۹ نظر

برای خرید و دانلود  کتاب صوتی سال خرگوش  نوشته  آرتو پاسیلینا  و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر،  اپلیکیشن طاقچه  را رایگان نصب کنید.

دانلود و خواندن کتاب در اپلیکیشن طاقچه

معرفی کتاب صوتی سال خرگوش

آرتو پاسیلینا، نویسنده مشهور و پرکار فنلاندی، رمان «سال خرگوش» را در سال ۱۹۷۵ نوشت. این کتاب که خیلی‌ زود از پرفروش‌ترین‌های فنلاند و فرانسه شد توانست سه جایزه بین المللی دریافت کند و پس از آن دو فیلم نیز با اقتباس از آن ساخته شد. یک فیلم فنلاندی در ۱۹۷۷ با نام سال خرگوش و یک فیلم فرانسوی در ۲۰۰۶ به نام خرگوش واتانن. پاسیلینا تاکنون ۱۲ کتاب غیرداستانی و ۳۵ اثر داستانی نوشته است و تقریبا هر سال یک کتاب جدید می‌نویسد. آثار او بازتابی از زندگی روزمره، به خصوص زندگی مردهای میان‌سال روستایی فنلاند است. او در کلامش نوعی ذکاوت و تیزبینی دارد که مخصوص خودش است و سبک «پیکارسک (رندانه)» را تداعی می‌کند. رمان‌های پاسیلینا واقع گرایانه‌اند و ساختاری تصادفی و اتفاقی و حال‌و هوایی طنز دارند. او هیچگاه در آثارش سیاست و جامعه را مستقیم به نقد نمی‌کشد و زبان طنز همیشه در آثارش هویدا است. «سال خرگوش»، داستان واتانن، روزنامه‌نگاری است که از شغل و زندگی مشترکش خسته شده است. او روزها را با اکراه می‌گذراند تا این که یک روز وقتی در حال بازگشت از یک مصاحبه کسل‌کننده است، در حال رانندگی خرگوشی را زیر می‌گیرد. این واقعه یا آثار آن واتانن را دگرگون می‌کند و ناگهان خود را مشتاق یک زندگی هیجان‌انگیز می‌یابد و سفری را آغاز می‌کند. پاسیلینا در این اثر رهایی از روزمرگی و پوچی زندگی مدرن و جستجوی ارزش‌های راستین انسانی را با زبانی کنایه‌آمیز و نمادین به تصویر کشیده است.

دیگران دریافت کرده‌اند

با صدای فرهاد اتقیایی

مشاهده همه

سایر کتاب‌های کتاب‌های صوتی کتابسرای نیک

مشاهده همه

نظرات کاربران

m.b.talebi
۱۳۹۷/۱۰/۰۱

واقعا کیف کردم از این همه جسارت کاش میشد همه انقد رها و برای دل خودشون زندگی کنن

Lil Mohamad
۱۳۹۷/۰۹/۱۱

واقعا عالیه

پسرعموی کافکا
۱۴۰۲/۰۱/۲۶

به هیچ عنوان عمق نداره، و صرفا روایت اینطرف اونطرف رفتن یه آدمه، یک گزارش کاملا بیرونی و غیرجذاب اصلا توش چیزی برای اندیشیدن و یادگرفتن نیس به طور کل کسل کننده اس

sarra♡bookish
۱۴۰۱/۱۰/۰۱

صدای آقای اتقیایی محشره واقعا لذت بردم💫

f,s
۱۳۹۸/۰۸/۱۸

بد نبود اما یکم حوصله سر بر بود

ائمه
۱۳۹۷/۱۰/۱۵

خوشم آمد یا درام جاده ای سرگرم کننده با ایده ای جالب و رادیکال برای فرار از روزمرگی

اطلاعات تکمیلی

دسته‌بندی
شابکundefined
زمان۰۷ ساعت و ۰۵ دقیقه
قابلیت انتقالدارد
حجم۴۱۶٫۳ مگابایت
زمان۰۷ ساعت و ۰۵ دقیقه
قابلیت انتقالدارد
حجم۴۱۶٫۳ مگابایت