دانلود و خرید کتاب صوتی ورود ممنوع
معرفی کتاب صوتی ورود ممنوع
کتاب صوتی ورود ممنوع نوشتهٔ سولماز خواجه وند است. فاطمه سادات متولیان و محیا ساعدی و مرتضی اصلانی گویندگی این مجموعه داستان کوتاه صوتی را انجام داده و صدای آبی، انتشارات علمی و فرهنگی آن را برای کودکان منتشر کرده است.
درباره کتاب صوتی ورود ممنوع
کتاب صوتی ورود ممنوع به مجموعهای ۲۰جلدی از کتابهای کودک و نوجوان با عنوان «خونهات کجاست تو باغچه» تعلق دارد. «تربچه» و «پیازچه»، قهرمانان داستان صوتی «ورود ممنوع» به قلم سولماز خواجه وند هستند. این دو، دو دوست جانجانی هستند که در وقایع خیالی شرکت کرده و روایت را با هم نقل میکنند. داستان در باغچهای میگذرد که بهعنوان استعارهای از جهان حقیقی عمل میکند. نویسنده سعی کرده یک اجتماع کوچک بسازد و شخصیتها را همچون افراد واقعی وصف کند. هدف او این بوده است که کتاب بهعنوان یک آینه عمل کند و محیط و رفتار کودک را درست جلوی چشم او به تصویر بکشد. موضوع کتاب صوتی حاضر شرح شرایطی است که در آن کودکان از انجام کاری منع میشوند؛ به عنوان مثال، کودکان گاه اصرار میکنند که فیلمی را ببینند یا کتابی را بخوانند که مناسب سن آنها نیست و این داستان عواقب لجبازی آنها را به تصویر میکشد. این کتاب، قرابت بسیاری به ادبیات آموزشی دارد و هدف نویسنده این بوده که موضوع را به تصویر بکشد و مخاطب کودک خود را پس از شنیدن کتاب، به فکر فرو ببرد.
میدانیم که داستان کوتاه به داستانهایی گفته میشود که کوتاهتر از داستانهای بلند باشند. داستان کوتاه دریچهای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیتهایی و برای مدت کوتاهی باز میشود و به خواننده امکان میدهد که از این دریچهها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان میدهد و کمتر گسترش و تحول مییابد. گفته میشود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستانهای کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشتهها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونهای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده میشود. از عناصر داستان کوتاه میتوان به موضوع، درونمایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویهدید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.
شنیدن کتاب صوتی ورود ممنوع را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب صوتی را به همهٔ کودکان پیشنهاد میکنیم.
زمان
۱۸ دقیقه
حجم
۴۱٫۳ مگابایت
قابلیت انتقال
دارد
زمان
۱۸ دقیقه
حجم
۴۱٫۳ مگابایت
قابلیت انتقال
دارد