دانلود و خرید کتاب صوتی دلگرمی های فلسفی
معرفی کتاب صوتی دلگرمی های فلسفی
کتاب صوتی دلگرمی های فلسفی نوشتهٔ آلن دو باتن و ترجمهٔ علی رسولی است. محسن زرآبادی پور گویندگی این کتاب صوتی را انجام داده و رادیو مثبت آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب صوتی دلگرمی های فلسفی
کتاب صوتی دلگرمی های فلسفی که با داستان محاکمهٔ سقراط آغاز میشود، با رجوع به زندگی این فیلسوف، راهحلی برای مشکل عدممحبوبیت ارائه کرده است. این فصل از کتاب نشان داده است که قضاوت دیگران نباید برای ما اهمیتی داشته باشد. ادعای آلن دوباتن این نیست که همه باید خودشان را برتر و مهمتر از دیگران تصور کنند؛ بلکه او میگوید تعداد موافقان یا مخالفان با یک ادعا هیچ ارتباطی با میزان درستی یا نادرستی آن ادعا ندارد و تنها عقل و منطق باید منبع قضاوتهای ما درمورد خودمان و دیگران قرار گیرد. فصل بعدی کتاب صوتی حاضر، به مسئلهٔ بیپولی و آرای اپیکور در این رابطه پرداخته است. آلن دو باتن لذتهایی اساسی را که اپیکور به آنها میپرداخت (یعنی دوستی و آزادی)، بررسی کرده و نشان داده است که با کسب و دنبالکردن این لذتها بهراحتی میتوان با مسئلهٔ بیپولی کنار آمد. فصلهای بعدی کتاب صوتی «دلگرمیهای فلسفی»، آرای فلاسفهای همچون سِنِکا، شوپنهاور، نیچه و مونتنی را بررسی کرده و برای دیگر مشکلات و مسائل روزمرهٔ زندگی، راهحلهایی ارائه داده است.
شنیدن کتاب صوتی دلگرمی های فلسفی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب صوتی را به دوستداران روانشناسی عمومی و ارتباط آن با علم فلسفه پیشنهاد میکنیم.
درباره آلن دوباتن
آلن دوباتن نویسنده، فیلسوف و مجری تلویزیونی است که دغدغهاش نوشتن دربارهٔ زندگی روزمره بهشیوهای فلسفی است. او در تمام نوشتههایش میکوشد فلسفه را وارد زندگی عادی انسان کند. آلن دوباتن در سال ۱۹۶۹ در شهر زوریخ سوئیس به دنیا آمده است. او مشغول مدیریت در مؤسسهٔ خود به نام «مدرسهٔ زندگی» بوده است. این نویسنده بهعنوان نویسندهٔ فلسفهٔ روزانه شناخته میشود. او دربارهٔ موضوعاتی مینویسد که هرروزه همهٔ انسانها با آنها دستوپنجه نرم میکنند؛ موضوعاتی مانند عشق، سفر، هنر، معماری و ادبیات. کتابهای آلن دوباتن به بیش از ۳۰ زبان دنیا از جمله پارسی ترجمه شدهاند. دوباتن دورهٔ دکتری فلسفه را در دانشگاه هاروارد آغاز کرد، ولی برای نوشتن کتابهای فلسفی به زبان ساده، آن را نیمهکاره رها کرد.
کتابهای «تسلیبخشیهای فلسفه» و «هنر سیر و سفر» از کتابهای این نویسنده هستند. اولین کتاب آلن دوباتن به نام «جستارهایی در باب عشق» در سال ۱۹۹۳ زمانی که او ۲۴ سال داشت، منتشر شد. کتابی که بسیار زود در فهرست کتابهای پرفروش قرار گرفت و بیش از ۲ میلیون نسخه از آن به فروش رفت.
موضوعاتی که در «مدرسهٔ زندگی» تدریس میشوند متنوعند، اما همهٔ این آموزشها در راستای افزایش خودشناسی هستند؛ زیرا گردانندگان این مدرسه معتقدند تنها با خودشناسی است که میتوانیم زندگی برتر و رضایتبخشتری داشته باشیم. مجموعهٔ آموزشهای این مدرسه در ۶ دستهٔ کلی تقسیمبندی میشود؛ خودشناسی، ارتباطات (Relationships)، کار، آرامش، رفتارهای اجتماعی و فرهنگ و فراغت. نویسندگان و فیلسوفان باتجربهای در این مؤسسه کار میکنند. باتوجهبه تفاوتِ روشهای یادگیری، مدرسهٔ زندگی آلن دوباتن، آموزهها یا محصولاتش را به روشهای مختلفی مانند کتاب، کارگاه، ویدئو، جلسه روانکاوی و... ارائه میکند.
آلن دوباتن کتابهای بسیاری منتشر کرده است. از میان این آثار کتابهای «جستارهایی در باب عشق»، «معماری خوشبختی»، «شغل موردعلاقه»، «خودشناسی»، «تسلیبخشیهای فلسفه»، «هنر سیر و سفر»، «اضطراب منزلت»، «دین برای خداناباوران»، «سیر عشق»، «آرامش»، «هنر همچون درمان» و تعدادی از کتابهای مدرسهٔ زندگی به فارسی ترجمه شدهاند و همهٔ آنها در فهرست پرفروشترین کتابهای بازار قرار گرفتهاند.
بخشی از کتاب صوتی دلگرمی های فلسفی
«بین مردمی که زندگی سادهای داشتن و از لذت متنفر بودن، فیلسوفی بود که به نظر میرسید وضعیت رو درک میکنه و میخواد کمک کنه. اون مینویسه: «اگه لذت چشایی، جسمی، شنوایی و بینایی رو از بین ببرم، نمیدونم دیگه چطور میتونم خوبی رو تصور کنم.»
اپیکور در سال 341 قبل از میلاد، تو جزیرهی سرسبز ساموس در چند کیلومتری سواحل غرب آسیای صغیر به دنیا اومد. از سن پایین به سمت فلسفه رفت و از 14 سالگی شروع به مسافرت کرد تا تو کلاسهای پانفیلوس، شاگرد افلاطون و لوزیفانس که یک فیلسوف اتمی بود، شرکت کنه. اما متوجه شد که نمیتونه با خیلی از مطالبی که اونها آموزش میدن موافق باشه و نزدیک 30 سالش بود که تصمیم گرفت افکارش دربارهی فلسفهی زندگی رو به کتاب تبدیل کنه. گفته میشه که حدود 300 تا کتاب در مورد همهچیز نوشته. از جمله عشق، موسیقی، رفتار عادلانه، زندگی انسان و طبیعت.»
زمان
۷ ساعت و ۴۲ دقیقه
حجم
۷۴۴٫۵ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۷ ساعت و ۴۲ دقیقه
حجم
۷۴۴٫۵ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
"دلگرمیهای فلسفی" به ما نشون میده که چطور با نگاه فیلسوفان بزرگ مثل سقراط، اپیکور و نیچه به زندگی عمق بدیم. به نظر من بهترین جمله این کتاب اینه«ما در جستجوی خوشبختی هستیم، اما فلسفه به ما میآموزد که چگونه با
مدل خوانش راوی را دوست نداشتم. بیشتر شبیه کتاب کمدی بود. اشتباهات خوانشی آزار دهنده هم کم نبود. چه در لحن جملات و چه در خوانش صحیح کلمات.
کتاب جذابی است. متن دلچسبی دارد. برشی از زندگی و اندیشه های تعدادی فیلسوف مثل سقراط، اپیکور، مونتنی، شوپنهاور و ... است. نویسنده با خوش سلیقگی تکه هایی از زندگی فیلسوف ها را با جزئیات شیرین بیان کرده. من معمولا
نویسنده به ندرت چیزی از خودش بیان میکنه و عمدتا نظرات فلاسفه داخلش مطرح میشه؛ با این وجود چینش کتاب عالیه و من خیلی لذت بردم