کتاب درخت وهم
معرفی کتاب درخت وهم
«درخت وهم» مجموعه شعری از فرشید خیرآبادی (-۱۳۵۸) است.
خیرآبادی در خصوص سبک و ساختار اشعار خود میگوید: «ساختار شعرم (شعر همان هنر) رابر شعر آزاد استوار میکنم، نه وامدار ساختار کهن، نه حتی نیمایی. از کومهی شاملو نیز کوچ میکنم و میروم تا از پستمدرنیزم بگذرم و به شعر آزاد برسم.
در رفتنهای مدام، آرام آرام واژگان، مفهوم واژهنامهای خود را رها میکنند و معنای جدید میگیرند. دستور زبان میشکند و گاه درهممیپاشد. چند معنایی و بیمعنایی حادث میشود و حضور مخاطب هنر به عنوان رکن سوم اثر حلول میکند. آنسان که همهی هنر به اوج موسیقی میرسد، من نیز، به حوصلهی موسیقی نزدیک میشوم.
«هنر میرود و من پسِ او میدوم.»»
در نمونهای از اشعار این مجموعه میخوانیم:
جانی که رَست وُ
باوری که رُست
در هوایی خوب
برای هلاکتِ خواستن
عالیه این کتاب. از انتشارات فرشیدپرس متشکریم. از طاقچه برای انتشار رایگان این کتاب ممنون.
عالی عالی. مرسی از طاقچه.
ابلهان فزاینده بی سامان این آشیانه
از طاقچه سپاس گزاریم
... تا فردا بمان بیاورم باران با آفتاب
. . پولدار باش وُ پادشاهی کن! بقیه حرفا چرت وُ پرته ... من امتحان کردم که بهت میگم . #فرشید_خیرآبادی
🍁شعر ٨٠ از کتاب شعر « درخت وهم » سروده ی « فرشید خیرآبادی » هر چند دور همیشه نزدیکم در دور نزدیکم در تواَم تو در من میجوشی فاصله جهان میسازد اگر فاصله را برداریم جهان فرو پاشد تاب نمیآرد تو نیز شاید
😕
کلا شعر و شاعری رو دوست دارم،ولی این نویسنده همه کتاباش رایگانه (سپاس فراوان )و موضوعات متفاوت،شاعرانه نگاه کن آقای خیر ابادی ایده جالبو دوست داشتنیه
عالی