کتاب آقای گام شما بدجنسید اندی استنتون + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب آقای گام شما بدجنسید

کتاب آقای گام شما بدجنسید

معرفی کتاب آقای گام شما بدجنسید

کتاب آقای گام شما بدجنسید جلد اول مجموعه گام به گام با آقای گام نوشته اندی استنتون است که با ترجمه رضی هیرمندی منتشر شده است. مجموعه گام به گام با آقای گام یکی از مشهورترین کتاب‌های نوجوان است که کودکان و بزرگسالان از آن لذت می‌برند.

درباره مجموعه گام به گام با آقای گام

مجموعه کتاب‌های گام به گام با آقای گام داستان‌های جذاب پیرمرد عجیبی به نام آقای گام است که کودکان و بزرگسالان را شیفته خودش کرده است.

آقای گام پیرمرد بداخلاقی است با ریش قرمز و یک جفت چشم خون گرفته که مثل هشت پایی که در غاری ناجور چنبره زده باشد، به آدم‌ها می‌شود. از آن موجودات یک پارچه وحشتناک که عشقش تمام روز چرت زدن توی رختخواب و تنهایی و غر زدن به زمین و زمان است. یا ول بودن در رختخواب یا غرولند می‌کرد یا دماغش را فین می کرد و لیس می زد. بیشتر مردم شهر لامونیک بیبر از او فراری هستند و بچه‌ها از او می‌ترسیدند. مادرها به بچه‌ها می‌گفتند: وقتی می‌گم بخواب، بگیر بخواب وگرنه آقای گام میاد سر عروسک‌هات داد می‌زنه و کتاب‌هاتو لک پک می‌کنه. این کلک معمولا می‌گرفت.

در هر جلد از مجموعه گام به گام به آقای گام با یک داستان بامزه از این شخصیت همراه می‌شوید.

خواندن کتاب آقای گام شما بدجنسید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم

درباره اندی استنتون

اندی استیتون، متولد ۱۹۷۳ است. او نویسنده کتاب کودک و نوجوان است و همزمان خواننده سبک بلوز هم است. اندی استیتون اصالتا اهل انگلستان است. او در اطراف شهر لندن بزرگ شد و در مدرسه لاتیمر درس خواند. استیتون در دانشگاه آکسفورد در رشته زبان انگلیسی تحصیل کرد اما مدتی بعد از دانشگاه اخراج . او شغل‌های کمدین، نمایشنامه خوان، کاریکاتوریست و ... را تجربه کرده است و عاشق کارتون، کتاب و موسیقی است. او این روزها در شمال لندن زندگی می‌کند و مشهورترین شخصیتی که خلق کرده است آقای گام در مجموعه گام به گام با آقای گام است که اثرش را با آثار رولد دال مقایسه می‌کنند.

نظرات کاربران

『تی‌تی :)♡』
۱۴۰۰/۰۵/۳۱

چقدر مجموعه آقای گام بامزه ست!😂👏🏻 هرچقد بخونم ازش خسته نمیشم! پیشنهاد میکنم همه جلدهاشو بخونید🌱

Sara
۱۴۰۰/۱۲/۲۴

خیلی کتاب باحالی نبود این مجموعه یعنی جوری بود که همیشه آرزو می کردم به صفحه آخر برسم و از شرش خلاص بشم . از اون کتابایی نبود که آدم نتونه ازشون دست بکشه من تو کانون فکری و پرورشی

- بیشتر
دفتر خاطرات هیولاها؛ جلد دوازدهم
تروی کامینگز
لوسیا، دختر نقاب دار
سینتیا لئونور گارزا
غولماز
احمد اکبرپور
دفتر خاطرات هیولاها؛ جلد هشتم
تروی کامینگز
ماجراهای من و بقیه (جلد دوم، یه مدرسه خیلی خفن)
بنفشه رسولیان
دفتر خاطرات هیولاها؛ جلد اول
تروی کامینگز
دفتر خاطرات هیولاها؛ جلد یازدهم
تروی کامینگز
معلم یار علوم تجربی پایه چهارم
مینا فردوسی زاده
دفتر خاطرات هیولاها؛ جلد دهم
تروی کامینگز
شاهزاده خانم همستر؛ جلد چهارم
ارسلا ورنون
از تاریکی نمی‌ترسم!
امانوئل لوپتی
شاهزاده خانم همستر؛ جلد پنجم
ارسلا ورنون
گفتمان مدیریت روابط بین الملل از دیدگاه قرآن و انجیل
جواد حاجی اکبری اردکانی
چگونه با یک شبح دوست شویم؟
ربکا گرین
مدرسه‌ی ریاضت
لمونی اسنیکت
جنگ خانه درختی
لیسا گرف
شاهزاده خانم همستر؛ جلد اول
اِرسلا ورنون
بهترین نویسندگان ایران؛ سنگریزه های بدون اسم
سیدنوید سیدعلی اکبر
پرنده‌ اینترنت‌باز؛ جلد اول
آرون رینولدز
دفتر خاطرات هیولاها؛ جلد نهم
تروی کامینگز