کتاب پرنده اینترنتباز؛ جلد اول
معرفی کتاب پرنده اینترنتباز؛ جلد اول
کتاب دو جلدی پرنده اینترنتباز داستانی برای کودکان و نوجوانان نوشته آرون رینولدز است که با ترجمه شبنم حیدریپور در انتشارات پرتقال به چاپ رسیده است.این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب پرنده اینترنتباز
پرنده داستان ما عاشق سه تا چیز است، مطالعه، بازیهای اینترنتی و مطالعه درباره بازیهای اینترنتی. او به دلیل همین ویژگی میان پرندههای دیگر جایی ندارد؛ چون زندگی با اینترنت یعنی تنها بودن. اما او توانسته در میان کسانی که مثل خودش هستند دوستهای زیادی پیدا کند و تازه فهمیده است تعداد پرندههای مثل خودش از پرندههای دیگر خیلی هم بیشتر است تا این که سروکله یک پرنده دیگر هم پیدا میشود، پرندهای که او هم تنها است اما مثل پرندههای اینترنتباز نیست. آیا میشود با او هم دوست شد؟
این داستان به کودکان میآموزد که تفاوتهای یکدیگر را بپذیریند از تمسخر دیگران دوری کنند و با هم روابط دوستانه داشته باشند.
خواندن کتاب پرنده اینترنتباز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
گروه سنی ب و ج مخاطبان این کتاباند.
باحال بود❤️💞
قشنگه وخنده دار❤️❤️❤️❤️🤣🤣🤣🤣
خیلی کتاب خوب و خنداری است و اسمش هم خندار است😂😂😂
ما مجبور نیستیم با کسی که احساس تنهایی میکنه دوست بشیم.
خوب بود. درباره ی تفاوت های فردی، گروه های دوستی، عزت نفس و چیزهای دیگه. یاد کتاب من باحال هستم از جوری جان افتادم. هر چند از نظر مضمونی در تعریف باحال بودن، تقابل داشتن.
عنوان ترجمه فارسی: پرنده اینترنت باز تعریف nerd از ویکیپدیا "خوره" (nerd) به اشخاصی میگویند که معمولاً روشنفکر و درونگرا هستند، وسواس فکری و علاقهٔ مفرط به موضوع (های) خاصی دارند، و از نظر اجتماعی ضعیفاند. این افراد ممکن است زمانی زیاد
خوب بود
خیلی بامزه و جالب بود💜💙