دانلود و خرید کتاب دیوان قائمیات حسن محمود کاتب

معرفی کتاب دیوان قائمیات

کتاب دیوان قائمیات نوشته حسن محمود کاتب است. کتاب دیوان قائمیات را انتشارات میراث مکتوب به همت محمدرضا شفیعی کدکنی و سید جلال حسینی بدخشانی منتشر شده است.

مؤسسه پژوهشی میراث مكتوب در سال ۱۳۷۲ به قصد حمایت از كوشش‌های محققان و مصححان و احیا و انتشار مهمترین آثار مكتوب فرهنگ و تمدن اسلامی و ایرانی با نام «دفتر نشر میراث مكتوب» و با كمك وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأسیس شد. پس از یک دهه فعالیت، مؤسسه نخست به «مركز نشر میراث مكتوب» و سپس در سال ۱۳۸۴ با دریافت مجوز چهار گروه پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به «مؤسسه پژوهشی میراث مكتوب» تغییر نام داد و علاوه بر كار نشر به كار پژوهشی نیز رو آورد.

فعالیت‌های موسسه میراث مکتوب بر تصحیح نسخه‌های خطی فارسی و عربی و تحقیق در متون، پژوهش‌های متن شناسی، نسخه‌شناسی و فهرست‌نویسی، میراث‌های مشترک ایران و حوزه ایران فرهنگی، و تاریخ علم متمركز است.

میراث مكتوب آثار خود را در چند عنوان اصلی و بر اساس موضوع منتشر می‌كند. در حوزه متون كهن، منشورات مؤسسه به ۱۶ موضوع اصلی تقسیم می‌شود، از جمله زبان و ادبیات فارسی، علوم و معارف اسلامی، علوم و فنون، تاریخ و جغرافیا، متن‌شناسی، فهرست نسخه‌های خطی، نسخه‌برگردان، رسائل، ارج نامه‌ها، همایش ها و نكوداشت ها و ....

بخش اصلی این آثار به متون فارسی اختصاص دارد. بسیاری از این متون كه در سلسله‌ای غیر از زبان و ادبیات فارسی نیز منتشر شده اند، به عنوان یک متن كهن فارسی نیز دارای اهمیت بسیارند.

جدای از این آثار، میراث مكتوب مجموعه‌ای با عنوان «كارنامۀ دانشوران اسلام و ایران» به چاپ می‌رساند. در این مجموعه متون كهن به قصد استفادۀ جوانان یا كسانی كه دانش استفاده از اصل متون كهن را ندارند، تلخیص، ساده‌نویسی و بازنویسی می‌شود.

میراث مكتوب همچنین سه نشریه منتشر می‌كند:

«آینه میراث» كه دوفصلنامه است و هر شش ماه یک‌بار منتشر می‌شود و «ویژه کتابشناسی، نقد کتاب و اطلاع رسانی در حوزۀ متون» است. «گزارش میراث» كه فصلنامه است و به پژوهش‌های «حوزۀ نقد و تصحیح متون نسخه شناسی و ایران شناسی» اختصاص دارد و میراث علمی ایران و اسلام که دوفصلنامه است و به «تاریخ علوم و فناوری دورۀ اسلامی» اختصاص دارد

افزون بر این، موسسه میراث مكتوب تا کنون نشست‌های نقد و بررسی متعددی دربارۀ مباحث متن پژوهی و متون كهنِ منتشر شده در مؤسسه با حضور استادان و صاحب نظران برگزار كرده است. همچنین همایش‌هایی را در حوزه ‌های مختلف ادبی و فرهنگی و پژوهشی برگزار یا در برگزاری آنها مشارکت كرده است.

درباره کتاب دیوان قائمیات

دیوان قائمیات که بیشترین اشعار آن سرودۀ حسن محمود کاتب از سرایندگان اسماعیلی مذهب سدۀ هفتم هجری است، از جمله آثار نویافته‌ای است که ظهور آن در عرصۀ نشر برای فرهنگ ایرانی و زبان فارسی یک واقعۀ بزرگ ادبی به شمار می‌رود، به گونه‌ای که در میان ادبیات منظوم اسماعیلی تنها می‌توان آن را با دیوان ناصرخسرو مقایسه کرد. این دیوان همچنین در قلمرو مطالعات اسماعیلی نیز اثری درخور توجه است و در آن نکات تاریخی، اجتماعی، سیاسی و مذهبی ارزشمندی به چشم می‌خورد.

خواندن کتاب دیوان قائمیات را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به ادبیات فارسی پیشنهاد می‌کنیم.

این کتاب را نخوانید
دونالد راس
شرایط جوی محیط کار
علی پورقاسمی
English Work Book For Industrial Engineering Students
یحیی زارع مهرجردی
زندگی پس از صاعقه
دوری فیکلین
فرهنگ ۱۰۰۰ ضرب المثل و اصطلاح رایج فارسی
نجمه رحیمی
پیشرفت سیستماتیک مفاهیم حمله‌ی هندبال
فیلمس لیندن
ش‍اه‌ ذوال‍ق‍رن‍ی‍ن‌ و خ‍اطرات‌ م‍ل‍ی‍ج‍ک‌
بهرام افراسیابی
جولیوس گورخر؛ پیش به سوی بریتانیا
گری نورتفیلد
جزیره دلفین های آبی رنگ
اسکات اودل
سلامی که مرا عاشق کرد
فرشاد حیاتی
در رمز و راز
مصطفی جمشیدی
استراتژی ‌‌‌‌‌‌طراحی ‌‌‌سکونتگاه ‌‌‌دائمی ‌‌‌ویژه ‌‌‌اتباع ‌‌‌خارجی
مجید جاویدی ‌‌‌آل ‌‌‌سعدی
نقش نخبگان ایرانی در شکوفایی تمدن عثمانی
طاهر بابائی
گمرک و مدیریت امور گمرکی
علیرضا مقدسی
الفصحی
جواد جبارزاده
ارگونومی و کیفیت ارائه خدمات در شهرداری ها
محمدعمر حسین زهی زمانی
چشم، اسرافیل
محسن دادرس‌پور
زنان و پرچم داری
جولیا گیلارد
انقلاب آلمان ۱۹۲۳-۱۹۱۷ (جلد اول)
پی یر بروئه
صبحانه با سنکا
دیوید فیدلر
نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱۴٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۶۴۰ صفحه

حجم

۱۴٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۶۴۰ صفحه

قیمت:
۴۲,۱۰۰
تومان