کتاب نظریه توسعه؛ شالوده شکنی ها و بازسازی ها
معرفی کتاب نظریه توسعه؛ شالوده شکنی ها و بازسازی ها
کتاب نظریه توسعه؛ شالوده شکنی ها و بازسازی ها نوشته جان ندروین پیترز یکی از کتاب تخصصی انتشارات دانشگاه اصفهان برای تدریس در رشته جامعهشناسی این دانشگاه است.
انتشارات دانشگاه اصفهان از سال ۱۳۳۳ شمسی شروع به کار نموده است ولی فعالیت رسمی خودرا از سال ۱۳۴۷ آغاز کرده است. فعالیتهای عمده انتشارات دانشگاه اصفهان درحوزه کتاب عبارت است از تالیف و ترجمه ونشر کتابهای علمی و درسی برای رشتههایی که در دانشگاه تدریس میشود، نخستین کتاب از انتشارات دانشگاه اصفهان در سال ۱۳۳۸ هجری شمسی انتشار یافته است و از آن سال تاکنون بیش ۷۳۰عنوان کتاب به چاپ رسیده است.
در حوزه نشریات نیز دانشگاه اصفهان رتبه چهارم تعداد نشریات علمی پژوهشی را در کشور داراست و در حال حاضر بیش از ۴۰ نشریه فعال در این حوزه منتشر میشود.
درباره کتاب نظریه توسعه؛ شالوده شکنی ها و بازسازی ها
عمده آثار ندروین پیترز در حوزه ای اقتصاد سیاسی جهانی، مطالعات توسعه و مطالعات فرهنگی است. به جرئت میتوان گفت که کتاب حاضر یکی از کتابهای مهم و قابل اعتنا درزمینه واکاوی تفکر توسعه است.
مزیت بزرگ ندروین پیترز، اشراف به نظریههای توسعه و نقد و بررسی مو شکافه و بیان هم زمان نکات قوت و ضعف نظریه ها با استناد به منابع متعدد است. در این راستا وی میکوشد در سایه هیچ یک از نظریههای توسعه نمانده و مقهور آنها نشود، همچنین بیش ازاندازه در توان تبیینی آنها اغراق ننماید.
ندروین پیترز در این کتاب ایدههای نوآورانه و چالش برانگیزی را در مورد پتانسیل بازسازی تفکر توسعه (نظیر شامل جهانی سازی انتقادی، چرخش فرهنگی در توسعه و کل گرایی انتقادی) پیشنهاد میدهد که در سایر کتابهای مرتبط با حوزه توسعه کمتر به چشم میخورد، ایدههایی که خوانندگان را هر چه بیشتر به بحث و تأمل انتقادی در باب توسعه وامیدارد.
خواندن کتاب نظریه توسعه؛ شالوده شکنی ها و بازسازی ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب تخصصی نظریه توسعه؛ شالوده شکنی ها و بازسازی ها یکی از کتابهای کاربردی و جامع این انتشارات برای استفاده دانشجویان و پژوهشگران علوم اجتماعی است.
حجم
۳٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۴۰۰ صفحه
حجم
۳٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۴۰۰ صفحه