کتاب بمانم یا بروم
چگونه قاطعانه تصمیم بگیرم و زندگیام را به باد ندهم
معرفی کتاب بمانم یا بروم
کتاب بمانم یا بروم (Stay or leave)، نوشته بورلی استون و ترجمه میترا نادری، به یکی از فرسایندهترین موقعیتهای زندگی میپردازد؛ وقتی آدم میان ماندن و رفتن گیر میکند و هیچ تصمیمی به عمل نمیرسد. این کتاب به تردیدهای عاطفی، شغلی، خانوادگی و شخصی پرداخته است. نویسنده با طرح شش مانع اصلی تغییر نشان میدهد که چرا بعضی تصمیمها با وجود فکر فراوان، هرگز اجرا نمیشوند. این کتاب را انتشارات شمعدونی منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب بمانم یا بروم اثر بورلی استون
کتاب بمانم یا بروم نوشتهی بورلی استون بر لحظهای متمرکز است که فرد در یک رابطه، وضعیت شغلی یا سبک زندگی مانده است و مدام از خود میپرسد آیا باید ادامه دهد یا مسیر دیگری را انتخاب کند. مسئلهی اصلی در این کتاب فرسودگی ناشی از معلقماندن است؛ وضعیتی که ذهن را خسته میکند، اعتمادبهنفس را پایین میآورد و حتی بر کار، خواب، سلامت و ارتباط با دیگران اثر میگذارد. نویسنده معتقد است که مشکل بسیاری از افراد ندانستن نیست؛ بلکه ناتوانی در عملکردن به چیزی است که کموبیش میدانند.
این کتاب فضای خود را بر پایهی پرسشهای مستقیم، مثالهای متعدد و موقعیتهای آشنا ساخته است. در بخشهای آغازین، دلایل ماندن و رفتن در کنار هم قرار میگیرند؛ ترس از تنهایی، نگرانی مالی، وابستگی عاطفی، ترس از آسیبزدن به فرزندان یا از دستدادن تصویری که دیگران از زندگی فرد دارند. نویسنده از هزینهی پنهان تعلل حرف میزند؛ از سالهایی که در تردید میگذرند و از یک زندگی که بهتدریج زیر فشار دودلی تحلیل میرود. کتاب بمانم یا بروم با مثالهایی از مراجعان و ارجاع به تجربههای انسانی گوناگون نشان میدهد که تصمیمنگرفتن هم خود نوعی تصمیم است.
کتاب بمانم یا بروم سه بخش اصلی دارد. نخست وضعیت اکنون و سازوکار تردید را بررسی میکند، سپس با طرح پرسشهای حیاتی زاویهی دید تازهای میسازد و در ادامه به شش مانع تغییردهندهی زندگی میرسد. نویسنده تمرکز بسیاری بر مسئولیتپذیری، ترس از ناشناختهها، خیالپردازی فاجعهبار و وابستگی به تأیید دیگران کرده است. عنوان فرعی این کتاب عبارت است از «چگونه قاطعانه تصمیم بگیرم و زندگیام را به باد ندهم؟».
خلاصه کتاب بمانم یا بروم
بعضی آدمها با وجود فکرکردن، مشورتگرفتن و برنامهریزیکردن باز هم در نقطهی تصمیم متوقف میمانند. بورلی استون نشان میدهد که ریشهی این توقف اغلب در ترس از اشتباه، ترس از طردشدن، ترس از تنهایی و ترس از روبهروشدن با پیامدهای انتخاب است. ماندن در بلاتکلیفی، خود بهاندازهی تغییر دردناک است. نویسنده با طرح پرسشهایی دربارهی مسئولیت، خواستههای شخصی، نقش دیگران و بهای تعلل، خواننده را بهسوی دیدن واقعبینانهتر موقعیت خود میبرد. کتاب شش مانع اصلی تغییر را شرح میدهد تا روشن کند تصمیم قاطع فقط با فکرکردن به دست نمیآید و به عبور از موانع ذهنی و عاطفی نیاز دارد.
چرا باید کتاب بمانم یا بروم را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب بمانم یا بروم را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب فرسودگی ناشی از تردید مداوم را توضیح و نشان میدهد که بلاتکلیفی چه اثری بر ذهن، رابطه و زندگی روزمره میگذارد.
- خواننده با مطالعهی این کتاب میتواند دلایل پنهان تصمیمنگرفتن مثل ترس از ناشناختهها یا نیاز به تأیید دیگران را دریابد.
- این اثر فقط به ماندن یا رفتن در رابطه محدود نمیشود و برای موقعیتهای شغلی، خانوادگی و انتخابهای مهم دیگر هم مناسب است.
- کتاب با طرح پرسشهای پیدرپی، فرد را وادار میکند بهجای چرخیدن دور مسئله، جایگاه خودش را در بنبست فعلی دقیقتر بررسی کند.
- بخشبندی سهگانه و تمرکز بر شش مانع تغییر، مسیر فکری کتاب را مشخص و به فهم تدریجی مسئله کمک میکند.
- این کتاب نشان میدهد تصمیمنگرفتن هم پیامد دارد و همین نکته میتواند نگاه فرد را به تعلل و سکون تغییر دهد.
خواندن کتاب بمانم یا بروم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب بمانم یا بروم به این گروهها پیشنهاد میشود:
- کسانی که در یک رابطهی عاطفی فرساینده و میان ماندن و رفتن ماندهاند.
- خوانندگانی که میخواهند ریشههای ترس، تعلل و ناتوانی در عملکردن به تصمیمها را بهتر بشناسند.
- مخاطبانی که در انتخابهای مهم زندگی، از شغل تا سبک زندگی، مدام بین چند گزینه رفتوبرگشت میکنند.
- کسانی که احساس میکنند رضایت دیگران، بیش از خواستههای شخصیشان، مسیر زندگی آنها را تعیین کرده است.
درباره بورلی استون
بورلی استون (Beverley Stone)، روانشناس و نویسنده و سخنران بریتانیایی با سالها تجربه در حوزهی رواندرمانی و توسعهی فردی، مدارک روانشناسی کاربردی و ارشد روابط انسانی را در کارنامه دارد و بهعنوان همیار انجمن روانشناسی بریتانیا، عضو شورای حرفهای بهداشت و همکار ارشد انجمن سلطنتی پزشکی فعالیت کرده است. او که از سال ۱۹۸۹ مدیریت شرکت «داینامیک اینترنشنال» و «انجمن روانشناسان تجارت» را بر عهده و در «انجمن حمایت از افراد آسیبپذیر» عضویت داشته، در کنار مشاورهی روابط در مؤسسهی «هارلی استریت»، مدارک روانسنجی سطح A و B و تحصیلات تکمیلی رشد معنوی را کسب کرده است.
این نویسنده ضمن فعالیت بهعنوان درمانگر در کالج جنوب کنزینگتون، در نقش سخنگوی رسانهای انجمن روانشناسی انگلستان در مطبوعات و رادیو ظاهر شده است تا به افراد برای غلبه بر ترسها و تصمیمگیری قاطع کمک کند. بورلی استون نویسندهی کتابهای «مقابله با سیاست شرکتها» (۱۹۹۷)، «جنگجوی درونی» (۲۰۰۴) و «بمانم یا بروم» بوده است.
نظر افراد یا مجلههای مشهور درباره نویسنده
دیپاک چوپرا ( نویسنده و رواندرمانگر معنوی): بورلی استون با ترسیم مسیرها و برداشتن گامهای عقلانی، شیوهی نابودکردن الگوهای فکری و رفتاری مخرب را به ما میآموزد؛ تا از این طریق به سازوکار شکلدهی روابطی سالم با خود و اطرافیان دست یابیم؛ ازاینرو مطالعهی آثار این نویسنده بهطور جدی پیشنهاد میشود.
چه نسخههای دیگری از کتاب بمانم یا بروم منتشر شده است؟
بمانم یا بروم با ترجمهی آرزو فیضآبادی در سال ۱۴۰۵ توسط نشر ستاره شب روانهی بازار کتاب ایران شده است.
بخشی از کتاب بمانم یا بروم
«رویکردی تازه برای وضعیت بغرنج موجود
درباره مثال جان در فصل قبل، ممکن است بگویید که این خود جان بود که «انتخاب کرده بود» تا خودش را نابود کند. مشکل اینجاست که بسیاری از ما خود را با این باور که هیچ انتخابی در زندگی نداریم،، قانع می کنیم. ممکن است شما هم خود را با این باور که چون دنیا پر از اجبار و تعهد است و هیچ آزادی و اختیاری برای ترک رابطهتان ندارید، تسکین دهید یا حاضر نیستید ریسک کنید و با گفتن خواستههایتان به افراد خانواده، اوضاع و شرایطی را که در ظاهر خوب به نظر میرسد، خراب کنید. یا شاید هم بگویید که هیچ کس جرأت ادامه زندگی با فردی مثل شریک زندگی شما را ندارد، چه برسد به اینکه از او بخواهد در زندگی تغییراتی ایجاد کند و یا آنقدر احمق باشد که از شریک زندگی بیکفایت و نالایقش، انتظار تغییر در سبک زندگی را داشته باشد.
به بیان دیگر، ممکن است احساس کنید که شما:
هیچ انتخابی به جز فدا کردن زندگیتان به خاطر دیگران ندارید.
احساس کنید که به دام افتادهاید و دیگران را به این خاطر سرزنش کنید.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بمانم یا بروم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | بمانم یا بروم |
| عنوان دیگر | چگونه قاطعانه تصمیم بگیرم و زندگیام را به باد ندهم |
| عنوان در زبان مبدأ | Stay or leave? : six steps to resolving your relationship indecision |
| موضوع | موفقیت و خودیاری |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۷۰۴۴۲۵۶ |
| تعداد صفحهها | ۱۷۶ صفحه |
| قیمت کتاب | ۲۹۰۰۰۰ تومان |
بی نظیر…. بی نهایت کمکم کرد💜
توضیحات بسیار عینی ، ملموس و کاربردی اومده کاملا احساس تجربه مشترک داری و در بخشهای زیادی انگار توصیف خود شماست. راه حل ارائه شده مثل جملات کتابهای انگیزشی صرف نیست بلکه نتیجه هر تصمیم اومده. حتما و حتما دوبار...بیشتر
ولی من هنوز نمیدونم بمانم یا بروم🥲😂
این کتاب واقعا جامع و کامله، و همونجور که عنوان شده واقعا بهتون یاد میده چگونه قاطعانه تصمیم بگیرید و زندگیتونو به باد ندید✌🏻
بنظر من دید خوبی برای تصمیم گیری به آدم میده حالا چه تو رابطه چه تو سایر مسائلی که تردید در انجامش داریم
عالی، روان و کاربردی، به هرکس در گرفتن تصمیم قطعی همچنان مردد مونده و درگیر اضطراب بلاتکلیفی هست شدیدا توصیه میشه برای مطالعه
اگر در انتخاب مسیر زندگیتان و عملی کردن تصمیم هایتان دچار شک و تردید هستید این کتاب را بخوانید؛ به شما کمک می کند تا تردیدهایتان را کنار بگذارید و تصمیم درست بگیرید.
کلاً کتاب خوبی بود و مطالبی داشت که آدم رو به فکر میبرد. هرچند بعضی مثالهاش پیشپاافتاده و سطحی بود. ترجمه در کل خوب و یک جاهایی گنگ بود.
کتاب خوبی بود اما بنظرم از یه جایی به بعدش تکراری شد و مدام هی تکرار میکرد نکاتش رو باعث شد ۳۴۷ صفحه بشه در حالی که میتونست تو ۲۰۰ جمعش کنه زیاده گویی داشت
این کتاب رو پارسال خوندم. خیلی بهم کمک کرد تا بالاخره انتخاب کنم بمونم یا برم. البته بعدش لازم بود حتما کتابهای دیگهای هم بخونم یا کارهایی انجام بدم که توی تصمیمم بهم کمک کنه. چون در مورد یه تصمیم...بیشتر
مزخرف بود