کتاب خوابم چه می گوید
معرفی کتاب خوابم چه می گوید
در کتاب خوابم چه می گوید نوشته جین ترزا اندرسون تراپیست و تحلیلگر خواب، ۱۰۱ رهنمود برای تفسیر خوابهایتان دریافت خواهید کرد.
همه ما هر شب خواب میبینیم، ولی کمتر کسی به طور مرتب آنها را به خاطر میآورد. خوابها به ما چه چیزهایی میگویند؟ چرا برخی مضامین در خوابها تکراری هستند؟ . چرا هر بار مکانهای تکراری در خوابهایمان ظاهر میشوند؟ آدمهای عجیب وسط خواب ما چه میکنند؟ حیوانات در خواب ما نشانه چه هستند؟ چرا دوستان و آشنایان در خواب ما ظاهر میشوند؟ چرا در خواب آدمهایی را میبینیم که تا به حال ندیدهایم؟ یا جاهایی میرویم که تا به حال نرفتهایم؟ چرا وقتی در خواب ضربه کشندهای به ما وارد میشود مانند شخصیتهای کارتونی تام و جری دوباره زنده میشویم و چرا در بعضی خوابها نقش ما فقط تماشاگر است؟ درست مثل کسی که دارد فیلم سینمایی میبیند؟
آیا خوابها میتوانند مرگ کسی را پیشبینی کنند؟ آیا خوابها میتوانند زمان وقوع یک رویداد را به ما بگویند؟ یک خواب ترسناک میتواند ما را از به خاطر سپردن خوابهایمان برای مدت طولانی محروم کند. چرا این اتفاق خوبی نیست؟ چون هنوز هم خواب میبینیم و احتمالاً همان خوابهای ترسناک را هم میبینیم، اما شانس یادگیری از خوابهایمان را از دست میدهیم. خوابها ما را نگران میکنند، دچار اضطراب میشویم، حتی گاهی آنقدر خوابی که دیدیم، برایمان شرمآور است که جرات تعریف کردنش را برای کسی نداریم. با وحشت از خواب میپریم و باور نداریم که چرا در چنین موقعیتی بودهایم. آنها را به خستگی و پرخوری دیشب ربط میدهیم، اما بار دیگر همان مضامین، این بار قویتر و کوبندهتر در خواب ما ظاهر میشوند.
درباره کتاب خوابم چه میگوید
به خاطرسپردن خوابها عادتی است که میتوانید آن را یاد بگیرید. خواندن این کتاب نقطه شروع خوبی است. هرچه بیشتر درباره اهمیت خواب دیدن مطالعه کنید، بیشتر خوابهایتان را جدی می گیرید و بعد از بیدارشدن دیگر به آن ها بیتوجه نخواهید بود.
جن ترزا اندرسون تراپیست و تحلیلگر خواب با پشتوانه علم روانشناسی در کتاب خوابم چه میگوید سعی کرده است به این پرسشها پاسخ دهد و ما را با ماهیت اصلی خوابهایمان آشنا کند. با خواندن این کتاب کمکم یاد میگیریم که گره معمای خوابهایمان را باز کنیم. حال که قدم به قدم با مضامین خوابهای خود آشنا شدیم دیگر مانند قبل از آنها وحشت نمیکنیم. راحتتر میخوابیم و آرامتر بیدار میشویم.
خواندن کتاب خوابم چه میگوید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر دوست دارید درباره خواب دیدن و راز و رمزهای روانشناسانه آن بیشتر بدانید، این کتاب را از دست ندهید.
درباره جین ترزا اندرسون
جین ترزا اندرسون، تراپیست و نویسنده هفت کتاب در حوزه تحلیل خواب است. او دارای دیپلم افتخار نوروفیزیولوژی از دانشگاه گلاسکو است. وی از سال ۱۹۹۲ به تحقیق و پژوهش و تدریس در زمینه تحلیل خواب مشغول است. وی با روش «خواب درمانی» ویژه خود، به عنوان تحلیلگر و درمانگر، در سراسر جهان مشاوره میدهد. وی تحلیلگر خواب در رادیو و تلویزیون استرالیا و همچنین مجری برنامه تلویزیونی(Dream Show with Jane Teresa Anderson) در کشور استرالیا است.
بخشی از کتاب خوابم چه میگوید
هنگامی که در سال ۱۸۹۹ زیگموند فروید کتاب ارزشمند «تفسیر خواب» را به رشته تحریر درآورد؛ تحولی بزرگ در حوزه روانکاوی پدید آمد. او در این کتاب سعی کرد تا به این پرسش پاسخ دهد که محتوای رویاهایمان در درک روان ما چه اهمیتی دارد؟ فروید معتقد بود که رویاها، افکار و خاطرات نهفته ما هستند. جریانهای روانی نهفته و فراگیری که سعی میکنند خود را آشکار کنند. او اعتقاد داشت، درخواست از بیماران برای صحبت در مورد رویاهایشان و سپس تفسیر نمادها، کلید درمان ناخوشیهای روانشناختی آنهاست.
از آن زمان تاکنون بسیاری به اهمیت خوابهای خود پی برده اند و در پی تفسیر آن برآمدهاند. اما به طور معمول تصور عامه مردم این بوده که دیدن یک سری نمادها مانند دیدن مار، نوزاد، کلاه، سیب و... یک معنی مشخص دارند. بنابراین خیلی ساده میتوان یک کتاب تعبیر خواب خرید و با خواندن تعبیر آن از ماهیت خواب آگاه شد. در حالی که ماهیت رویابینی این گونه نیست. زیرا بسیاری از نمادهای خواب مختص فردی است که خواب را دیده است. ممکن است یک فیل در خواب برای یک نفر، معنی کاملاً متفاوتی با یک فیل در خواب دیگری داشته باشد. ممکن است یک نفر کاریکاتوریست باشد و اولین تجربه طراحی کاریکاتور را با کشیدن یک فیل شروع کرده باشد. با این اوصاف، احتمالاً فیل در خواب او نماد «تمرین» یا «مهارت جدید» است. اما دیگری ممکن است در کودکی با دیدن فیل در قفس باغوحش ناراحت شده باشد؛ بنابراین فیل در خواب او دلالت بر «درماندگی» یا «گرفتاری» دارد.
فهرست کتاب خوابم چه میگوید
- یافتن علت و واکنش به آنها
- تفسیر محلها و موقعیتهای گوناگون در خوابها
- علت دیدن و واکنش به آنها
- پرداختن به موضوع خوابهایی که خبر از آینده میدهند
- صحبت در مورد خوابهایی که مربوط به گذشته است.
- تفسیر و واکنش به اینگونه خوابها
- تمرینات کیمیاگری در خوابها برای بهبود و پیشرفت زندگی