معرفی و دانلود کتاب اردیبهشت pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات حداد

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب اردیبهشت

کتاب اردیبهشت نوشته محمدرضا حدادپور جهرمی، از دل یک مأموریت ظاهراً ساده شروع می‌شود و خیلی زود به ماجرایی پرتنش از فریب، نفوذ، هویت‌سازی و شبکه‌سازی می‌رسد. روایت کتاب با زبانی نزدیک به گفتار پیش می‌رود و شخصیت اصلی را در موقعیتی قرار می‌دهد که مرز میان وسوسه، اعتماد و سوءاستفاده مدام جابه‌جا می‌شود. همین مسیر، فضای کتاب را از یک آشنایی معمولی به داستانی امنیتی و پرتعلیق تبدیل می‌کند. این رمان را انتشارات حداد منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اردیبهشت

کتاب اردیبهشت نوشته‌ی محمدرضا حدادپور جهرمی رمانی است که بر بستر تقابل‌های سیاسی و امنیتی شکل می‌گیرد. متن به‌ جای بحث مستقیم، به سراغ داستانی می‌رود که در آن یک مأموریت جزئی و کم‌اهمیت، به درگیری عمیق‌تری با شبکه‌ای پنهان تبدیل می‌شود. فضای اثر از همان صفحات اول، آمیخته به سوءظن، مراقبت، اغوا و بازی با ذهن آدم‌هاست.

کتاب بیش از آنکه فقط بر حادثه تکیه کند، روی فرایند جذب و کنترل تمرکز دارد. شخصیت محوری داستان مردی است گرفتار بدهی، فرار و آشفتگی شخصی که به‌تدریج وارد رابطه‌ای می‌شود که ظاهرش همدلانه و نجات‌بخش است، اما لایه‌های دیگری هم دارد. محمدرضا حدادپور جهرمی از خلال گفت‌وگوهای طولانی، قرارهای پیاپی، وعده‌های شغلی، تغییر نام و ساختن هویت تازه، نشان می‌دهد که نفوذ فقط با تهدید پیش نمی‌رود و گاهی از مسیر توجه، همدلی و احساس مهم‌بودن عمل می‌کند. همین نکته به کتاب حال‌وهوایی می‌دهد که هم اجتماعی است و هم امنیتی.

کتاب اردیبهشت از نظر لحن، به گفتار روزمره نزدیک است و بخش زیادی از کشش خود را از شوخی‌ها، کنایه‌ها و اعتراف‌های راوی می‌گیرد. راوی شخصیتی پرحرف، متزلزل و در عین‌ حال قابل‌ردگیری دارد و همین باعث می‌شود خواننده همزمان هم به او نزدیک شود و هم نسبت‌ به انتخاب‌هایش فاصله بگیرد. در کنار این، کتاب تصویری از سازوکار شبکه‌سازی، بهره‌برداری از ضعف‌های فردی و استفاده از بحران‌های مالی و عاطفی ارائه می‌دهد. نتیجه، روایتی است که فقط بر تعقیب و گریز بنا نشده و بیشتر بر این پرسش می‌ایستد که آدم‌ها در چه نقطه‌ای از زندگی، آماده‌ی افتادن در یک مسیر طراحی‌شده می‌شوند.

خلاصه داستان اردیبهشت

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان کتاب اردیبهشت با مردی به نام محسن آغاز می‌شود که در گرگان با زنی به نام بهاره آشنا می‌شود. این آشنایی خیلی زود از یک گفت‌وگوی معمولی فراتر می‌رود و به رابطه‌ای می‌رسد که در آن بهاره با وعده‌ی آرامش، درمان و بعدتر معرفی به یک جمع تازه، او را به‌ سمت شبکه‌ای ناشناس می‌کشاند.

محسن که از فشار بدهی، فرار و آشفتگی ذهنی خسته است، کم‌کم به این فضا اعتماد می‌کند و حتی با نام دیگری وارد جمع می‌شود. اما بعد روشن می‌شود که او از ابتدا زیر نظر بوده و ماجرا فقط یک رابطه‌ی شخصی نبوده است. از این‌جا، داستان به سمت بازخوانی اتفاقات، کشف نقش‌ها و فهمیدن ابعاد پنهان این ارتباط پیش می‌رود.

چرا باید کتاب اردیبهشت را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب اردیبهشت را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• کتاب نشان می‌دهد فرایند جذب و نفوذ چگونه می‌تواند از مسیر رابطه‌های ظاهراً عادی و صمیمی پیش برود.
  • خواننده با سازوکار سوء‌استفاده از بحران مالی، تنهایی و آشفتگی روانی در دل یک داستان پرتعلیق روبه‌رو می‌شود.
  • روایت کتاب تصویری از هویت‌سازی، تغییر نام و کشاندن افراد به جمع‌های هدفمند ارائه می‌دهد.
  • لحن گفت‌وگومحور و حضور راوی پرحرف، کشش داستان را بیشتر بر موقعیت و برخورد شخصیت‌ها بنا می‌کند.

خواندن کتاب اردیبهشت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب اردیبهشت به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به رمان‌های سیاسی و امنیتی که بر نفوذ و شبکه‌سازی تمرکز دارند.
  • خوانندگانی که از داستان‌های پرتعلیق با محور فریب، اعتماد و سوء‌استفاده لذت می‌برند.
  • کسانی که به روایت‌های شخصیت‌محور درباره‌ی سقوط تدریجی و انتخاب‌های اشتباه علاقه دارند.
  • مخاطبانی که می‌خواهند تصویری داستانی از بهره‌برداری از ضعف‌های عاطفی و اقتصادی ببینند.
  • خوانندگانی که با لحن نزدیک به گفتار و گفت‌وگوهای طولانی در داستان ارتباط برقرار می‌کنند.
معرفی این کتاب در تاریخ ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اردیبهشت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباردیبهشت
برچسبادبیات ایران
نسخۀ صوتیخرید کتاب صوتی اردیبهشت

م.دهقان
۱۳۹۹/۱۱/۱۲

کتابیه که اگر بتونید نخونید باید به خودتون جایزه بدید! داستان پردازی و پیوستگی حوادث باعث میشه نشه گذاشتش زمین! ضمن اینکه مستند بودنش خیلی اهمیت بیشتری براش ایجاد می کنه. تشکر از نویسنده.

امیرحسین
۱۳۹۹/۱۲/۰۸

کلی حس غرور، سرافرازی، اطمینان، اعتماد، آرامش، دلگرمی، وطن دوستی بعد از ترس و اضطراب و دلهره و ناامیدی و خفقان داشت... خوشحالم پیشنهاد میدم هر کسی این کتاب رو بخونه

saead7278.parvaz.arman
۱۳۹۹/۱۱/۰۲

کتابی جذاب و عالی و غیر قابل پیشی بینی و یا با پیش بینی های غیر مطابق با متن کتاب.. جذابیت این کتاب باعث شد ک مطالعه این نوشته،۴ساعت طول بکشد...بی صبرانه منتظر دسترسی ب کتاب با عنوان تقسیم هستم....

zahra es
۱۴۰۰/۰۵/۱۲

این کتاب هم یکی دیگه از کتابهای اقای حدادپور هست که موضوع امنیتی داره، ماموری اطلاعاتی به نام محمد که در طی کتابهای مختلف، عملیاتهایی با موضوعات مختلف رو هدایت میکنه. طبق گفته نویسنده این کتابها از پرونده های مستند...بیشتر

Alireza
۱۳۹۹/۱۲/۲۸

جالب بود👌(البته ی سری نقد هایی هم به این جور کتاب ها بنظرم وارده، از نظر اخلاقی مخصوصاً اوایل کتاب حال آدم رو بهم میزد...)

ریحـان🌱
۱۴۰۰/۰۱/۰۹

کتاب خیلی خیلی جذابی بود.. کلا کتابهای آقای حدادپور خیلی فوق العادست و خوبیشون اینه که مستند هستند.. به همه پیشنهاد میکنم کتابهای ایشون رو مطالعه کنند

امیر رضایی
مطمئن نیستم.
۱۴۰۰/۰۵/۱۰

از کف خیابون ۱ قشنگتره و چون دیگه از دید محمد داستان رو تعریف نمیکنه جذابترش میکنه اطلاعاتی هم که میده خیلی زیاد نیست ولی چون جذاب نوشته شده شمارو همراه میکنه علت اینکه نوشتم مطمئن نیستم برای پیشنهادش این...بیشتر

گل پری
۱۴۰۰/۰۵/۱۰

اکثر کتابهای اقای حداد پور را خوندم. این کتاب هم بسیار جالب وخواندنی بود وشاید عبرت اموز تر از بقیه اثارایشان، توصیه میکنم حتما بخونید ارزش وقت گذاشتن دارد.

امیر

۱۴۰۰/۰۶/۰۷

ارزش یک بار خوندن داشت.

سلیمانی راد
۱۴۰۱/۰۷/۰۷

هر جور نگاه میکنم دست امام زمان داره یاری میکنه این مملکت و مامورای حافظ امنیت مردم رو

ساسان کوهی
۱۴۰۰/۰۱/۲۷

با سلام کتاب خیلی خوبیه. حتما بخونید یا علی خدا قوت

M_fa074
۱۴۰۱/۱۰/۰۷

اصلا مگه میشه به کتابای اقای حدادپور بد گفت؟؟؟ محشر بود سرشب شروع کردم تا ۳ صبح بیدار بودم و تمومش کردم حتی حاضر نبودم یک دقیقه ازش دست بکشم و تمام مدتی که میخوندم ارزو کردم ای کاش یکی...بیشتر

sayyedali🇮🇷
۱۴۰۰/۱۲/۰۶

حق این کتاب بیش از پنج ستاره بود همیشه داستانا از طریق محمد و رسیدن از طرف اونا به خلاف کارا بود اما اینجا از داخل سازمان اونا و زندگی و برنامه ها اونا بود یه زاویه جدید و خیلی...بیشتر

hejini
۱۴۰۰/۱۰/۰۱

سلام خدا قوت میگم به آقای حدادپور بسیار عالی بود این کتاب بنده چندتا از کتابهای ایشون رو خریداری کرده بودم و خوندم. این کتاب رو که گرفتم از کار و زندگی و خواب افتادم و اول تمومش کردم بعد رفتم سراغ کارهام....بیشتر