دانلود و خرید کتاب مرد جوان و خیاط حیله گر شراره وظیفه‌شناس
تصویر جلد کتاب مرد جوان و خیاط حیله گر

کتاب مرد جوان و خیاط حیله گر

معرفی کتاب مرد جوان و خیاط حیله گر

کتاب مرد جوان و خیاط حیله گر داستانی از شراره وظیفه شناس با تصویرگری راشین خیریه است. این حکایت بر اساس داستانی از مثنوی مولوی نوشته شده است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده‌ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

درباره کتاب مرد جوان و خیاط حیله گر

کتاب مرد جوان و خیاط حیله گر داستان جذابی بر اساس یکی از افسانه‌ها و حکایت‌هایی است که مولانا در مثنوی معنوی خود آورده است. این داستان درباره مرد جوانی است که به شهری می‌رسد. به قهوه خانه می‌رود و آنجا صحبت مردم شهر را درباره خیاط می‌شنود. خیاط بسیار ماهر است اما همیشه از پارچه‌های مشتریان می‌دزدد و مردم به همین دلیل دل خوشی از او ندارند. وقتی که جوان صحبت‌های آنان را می‌شنود، با مردم شرط می‌بندد که می‌توان دست خیاط را روکند و حیله او را برای مردم آشکار کند.

کتاب مرد جوان و خیاط حیله گر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن کتاب مرد جوان و خیاط حیله گر را به تمام بچه‌هایی که به مدرسه می‌روند، پیشنهاد می‌کنیم. اگر دوست دارید فرزندتان با آثار بزرگ ادبی ایران آشنا شود، این کتاب گزینه خوبی برای شما است.

درباره شراره وظیفه‌ شناس

شراره وظیفه ‌شناس در سال ۱۳۴۱ در تهران متولد شد و از سال ۱۳۵۹ با مجله کیهان بچه‌ها شروع به همکاری کرد. در سال ۱۳۶۲ همکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شد و در حال حاضر کارشناس نظارت بر انتشارات است. از میان آثار او می‌توان به کتاب‌های آی قصه قصه قصه، کلاغ خنزر پنزری، دس دسی مامان‌ها و نینی‌ها و اسمت چیه؟ اشاره کرد.

دختر کتاب خوان
۱۴۰۰/۰۵/۰۱

از این داستان زیبا یاد گرفتم که توی این دنیا آدم چیزهای با ارزش زیادی از دست میده مثل عمر که دیگه برنمی گرده . باید حواسمون باشه که از باقی چیزهای با ارزش زندگیمون درست استفاده کنیم. مرسی از

- بیشتر
kerm ketad
۱۴۰۲/۰۴/۱۸

از آنچه داری به خوبی مواظبت کن! متن روان و صفحه آرایی نسبتا خوبی داره داستان های کوتاه رو من خیلی دوست دارم چون از هر کدوم میشه چیزی رو یاد گرفت این داستان هم با اینکه وقت زیادی رو نمیگیره

- بیشتر
عبدالله گیوه چی
۱۴۰۱/۰۱/۱۷

روایت داستان بسیار روان و ساده بود. ولی متاسفانه تصویرگری و صفحه‌آرایی هرآنچه نویسنده زحمت کشیده بوده را خراب کرده. اگر کتاب صوتی بشود بهتر است.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

۷۰%