کتاب افسانه کچل کفترباز
معرفی کتاب افسانه کچل کفترباز
کتاب افسانه کچل کفترباز نوشته لیسا جمیله برجسته است که توسط کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب افسانه کچل کفترباز
کتاب افسانه کچل کفترباز یکی از قصههای عامیانه قدیمی ایران است، داستان پادشاهی که سرزمین بزرگی داشت اما بعد از مرگ همسرش اجازهی شادی به هیچکس نمیداد، تمام سرزمین او را غم گرفته بود، غم و اندوهی عمیق و بزرگ. هر رروز عصر شاه به زیرزمین سیاهش میرود و کچل قصهی ما به پشت بام میآید و کفترهایش را آزاد میکند، برای مدت کوتاهی شادی همه جا پر میشود، اما یک روز شاه به زیر زمین نمیرود و همه چیز خراب میشود..
با خواندن کتاب افسانه کچل کفترباز میگشت کودک وارد دنیای جذاب قصهها میشود.
خواندن کتاب افسانه کچل کفترباز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
محتوای کتاب درباره رها کردن غم از دست دادن دیگران هستش .تصویر گری خیلی زیبایی داشت و من رو به کودکی ام برد
خشونت ۸ از ۱۰ من و بچه هام مفهوم کلی کتاب رو دوس داشتیم اما اینکه جایی از کتاب بدون هیچ دلیلی یهو میگه کچل با دختر فرمانروا ازدواج کرد .بی معنی بود.کتاب بدون اسم ازدواج بهتر بود
بچه بودم عاشق این کتاب بودم. هنوز هم پیامش مهمه و با خوندنش یاد چیزای آشنا میوفتیم.
برا افراد زیر ۷ سال خوبه