معرفی و دانلود کتاب بهادر pdf + خلاصه رایگان

کتاب بهادر

۳.۸(از ۲۰ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب بهادر

کتاب بهادر نوشته نورا حق پرست داستان مصور عروسکی است که کانون پرورش فکری منتشر کرده است. این کتاب روایت چند موش است که در شهر کوچکی زندگی می‌کنند.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

درباره کتاب بهادر

چند موش با هم در یک شهر زندگی می‌کنند که خبر می‌رسد خبر می‌رسد گربه‌ای نزدیک است... این کتاب تصویرسازی عروسکی دارد و کمک می‌کند کودک تصویرسازی واقعی تری داشته باشد.

خواندن کتاب بهادر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بهادر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:بهادر
قیمت کتاب:۱۰۰۰۰ تومان
برچسب:کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

فرهاد
۱۳۹۹/۰۱/۰۳

داستان آموزنده درمورد ایستادگی در مقابل زور. تصاویر خلاقانه از عروسک های انیمیشنی به همین نام.

nana
۱۴۰۵/۰۱/۰۲

داستانش قشنگه و درمورد ایستادگی در برابر ظلم و قدرت اتحاد مردمه، ولی این کتاب اصلی نیست! من ابتدایی که بودم ـ دهه هشتادـ این کتاب رو از نمایشگاه کتاب خریدم. کتاب جلد سخت بود طراحی جلد متفاوت بود (قشنگ تر...بیشتر

۱۴۰۴/۰۲/۱۱

عالی. مخصوصا تصاویر کتاب.

mehdik2017
مطمئن نیستم.
۱۴۰۲/۰۶/۲۱

متوسط بود

Z Pourmandi
۱۴۰۱/۱۱/۲۶

سلام این کتاب یک فیلم را به صورت کتاب در آورده است جالب بود و پیشنهاد خواندن این کتاب را می دهم

mareia h
۱۴۰۱/۰۲/۱۴