معرفی و دانلود کتاب جغد و دارکوب pdf + خلاصه رایگان

کتاب جغد و دارکوب

۳.۷(از ۱۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب جغد و دارکوب

کتاب جغد و دارکوب نوشتهٔ برایان وایلد اسمیت و ترجمهٔ مجید عمیق است و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب جغد و دارکوب

در جنگلی دور، دارکوبی بود که در تنهٔ درختی زندگی می کرد. او شب‌ها می‌خوابید و روزها کار می‌کرد.

روزی جغدی آمد و بالای سر او لانه ساخت و همسایهٔ او شد. اما به‌زودی کار آن‌ها به مشاجره کشید، چراکه جغد شب‌ها بیدار بود و روزها می‌خوابید.

با سر و صدای آن‌ها همهٔ حیوانات جنگل جمع شدند و… .

خواندن کتاب جغد و دارکوب را به چه کسانی پیشنهاد می‌‌کنیم

این کتاب برای همهٔ کودکان مناسب است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جغد و دارکوب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:جغد و دارکوب
عنوان انگلیسی:The owl and the woodpecker
موضوع:داستان کودک و نوجوانان
تعداد صفحه‌ها:۳۶ صفحه
قیمت کتاب:۱۰۰۰۰ تومان

баҳор
۱۴۰۲/۰۱/۰۳

کتاب زیبایی است درباره دوستی. جغد تازه وارد جنگل شده اما روزها همه کار می کنند او میخوابد. ماجرا از همینجا شروع میشود

Asma Esaghinasab
۱۴۰۲/۰۴/۲۴

نمیشه یک حکم کلی برای روابط و یا امور داد به این شکل که یک دشمنی تا همیشه دشمنی باقی خواهد ماند ممکنه حوادث چیز دیگری رو رقم بزنه و یا اصلا چیزی که زمانی مایه ی آزار باشد ممکن...بیشتر

Moti
مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۱۰/۲۴

این کتاب داستان جالب توجهی نداره (دعوای جغد و دارکوب سر زندگی کردن روی یکی از درخت‌های جنگل). به غیر از این تصویرگری زیبایی هم نداره.

مهتاب
۱۴۰۲/۰۷/۱۶