کتاب روحیه درمانی (فارسی - انگلیسی)
معرفی کتاب روحیه درمانی (فارسی - انگلیسی)
روحیه درمانی (فارسی - انگلیسی) کتابی نوشته لیندا الیسون لویس در زمینه روانشناسی است که با ترجمه مهدی سجودی مقدم در نشر مهراندیش به چاپ رسیده است.
همۀ ما، صرف نظر از اینکه در حال جدال با بیماری، غم و سایر مصائب باشیم، باید به طور مستمر به تواناییهای درونی خودمان توجه کنیم و روحیۀ خودمان را بالا ببریم.
روحیه درمانی میتواند به شما نشان دهد که چگونه تواناییهای بالقوه واقعی خودتان را به آسانی بیدار کنید، و از زندگی، این بزرگ ترین موهبت خداوند، لذت ببرید.
امید است که این ۳۵ رهنمود، به همراه تصاویر شورانگیز آر. دبلیو. اَلی، کمک کنند تا قدرت های خودتان را به دست آورید، حضور پیوسته خداوند را دریابید و آرامش، خوددوستی و تسلای خاطر را در سختترین زمانها تجربه کنید.
رهنمودهای روحیه درمانی شما را به برکاتی فرامی خواند که اغلب در نامحتمل ترین جاها پنهاناند.
درباره ِلیندا آلیسون ـ لویس
ِلیندا آلیسون ـ لویس، متولد ۷ ژوئیه ۱۹۴۸ ،نویسنده آزاد و سخنران محبوب در موضوعات خانواده در میان جوانان است. او همچنین از سال ۱۹۹۵ ستون نویس غذا در مجلۀ کِنتاکی لیوینگ بوده است. لیندا آلیسون سه فرزند دارد و کار نویسندگی را در خانه، در لوییویل، ایالت کنتاکی، به همراه دخترش نوئل انجام میدهد.
خواندن کتاب روحیه درمانی را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم
همه دوست داران کتاب های روان شناسی مخاطبان این کتاباند.
نخوندم