کتاب استادی
معرفی کتاب استادی
کتاب استادی اثری از رابرت گرین با ترجمه فاطمه باغستانی است. این کتاب نتیجه سالها تحقیق و تجزیه و تحلیل زندگی اساتید بزرگ دنیا است.
رابرت گرین در این اثر به تجزیه و تحلیل زندگی استادان بزرگی مانند چارلز داروین، بنیامین فرانکلین، آلبرت انیشتین و لئونارد داوینچی پرداخته است و با ۹ نفر از استادان بزرگ معاصر مانند پل گراهام و ... مصاحبه و گفتگو کرده است. او نتیجه این تحقیقها و گفتگوها را اینطور بیان میکند. شکل نهایی قدرت، خود تسلط است. او با بازگو کردن اسطورههای فرهنگی در مورد نبوغ به تمام انسانها نشان میدهد که چطور میتوانند استاد خود شوند. این کتاب راهنمایی است که به شما کمک میکند تا مهارتهای استادانه خودتان را پرورش دهید.
کتاب استادی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب استادی برای تمام علاقهمندان به مطالعه کتب انگیزشی جذاب و کاربردی است.
درباره رابرت گرین
رابرت گرین، نویسنده و سخنرانی محبوب و مطرح در سطح جهان است. او کتابهای زیادی را در زمینه قدرت، استراتژی و روشهای جنگی به چاپ رسانده که هر کدام علاقهمندان خاص خود را دارد. معروفترین کتاب او ۳۳ استراتژی جنگ است که با تلفیق وقایع تاریخی و وصل کردن آن به زندگی روزمره، شاهکاری در دنیای نویسندگی خلق کرده است.
بخشی از کتاب استادی
بسیاری از بزرگترین اساتید تاریخ اعتراف کردهاند که گاه صدا، نیرو یا احساساتی را تجربه میکردند که آنها را به سمت جلو هدایت میکرده است. برای ناپلئون بناپارت این راهنما ستارهای بود که وقتی در مسیر درست پیش میرفت، همیشه آن را بر فراز سرش احساس میکرد. برای سقراط این ندا خدای درون بود. این ندا که سقراط میشنید شاید از جانب خدایانی بود که به او نهیبوار میگفتند از انجام چه کارهایی پرهیز کند. گوته نیز آن راهنما را خدای درونش میدانست و مدعی بود نیرویی روحانی درونش جاری است که او را بهسوی سرنوشت سوق میدهد و بعدها نیز افرادی چون آلبرت اینشتین از ندای درونیای صحبت میکنند که مسیر تفکراتشان را شکل داد. تمام این موارد نمونههایی متفاوت از همان چیزی است که لئوناردو داوینچی نیز آن را به صورت تقدیر تجربه کرد.
این تجربههای درونی را میتوان به چشم جادویی ناب، چیزی اسرارآمیز که زبان ما از شرح و توصیف آن قاصر است، نگریست یا آن را تجربهای مبهم و تخیلات واهی نامید، اما روش ملموستر و واقعیتری نیز برای درک آن وجود دارد که در ذیل به آن میپردازیم:
همهٔ ما منحصربهفردیم. این یگانگی به شکل ژنتیکی در دیانای ما مشخص شده است. ما پدیدههایی بینظیر در زمان و مکانی خاص در جهانیم و این ترکیب ژنتیکی خاص نه قبل از ما وجود داشته است و نه بعد از ما تکرار خواهد شد. اولین بروز این یگانگی برای همه ما ابتدا در دوران کودکی و از طریق گرایشها و علاقهمندیهای ذاتی به نمایش درآمده است. در مورد لئوناردو، این نیرو خود را در محیط اطراف و طبیعت دهکدهاش نشان داد و سپس روی برگههای سفید کاغذ حک شد و او را در مسیر زندگیاش هدایت کرد. این نیرو ممکن است در دیگران به صورت گرایشی زودهنگام به شمایل بصری، ریاضیات، کشش به جابهجاییهای فیزیکی نامتعارف یا نظم فضایی باشد. اکنون ما چگونه میتوانیم چنین گرایشهایی را توضیح دهیم؟ آنها نیروهایی درون ما هستند و عمیقتر از آناند که بهواسطه کلام و زبان محدود آدمی توصیف شوند. این نیروها ما را بهسوی برخی از رفتارها سوق میدهند و از برخی دیگر بازمیدارند و همانطور که ما را به اینسو و آنسو میکشانند، موجب رشد مغزمان در مسیرهای ویژه میشوند.
من این کتاب رو با نام دیگری در حال خوندن هستن با ترجمه رامین کریمی ثالث با نام مهارت ، اما بعد از خوندن نمونه و دیدن فهرست دیدم همون کتابه خوشحالم که قبل از خرید متوجه شدم یکی ان کتاب مفید
همین کتاب در کتابراه قیمتش ۲۸هزارتومنه نمیدونم بر چه اساس و منطقی قیمت گذاری میکنید
لطفا یکی چن تا کتاب تو سبک کتابای رابرت گرین معرفی کنه خیلی نیاز دارم
عالی