کتاب من خنگترین دختر رو زمینم
خواندن نظراتمعرفی کتاب من خنگترین دختر رو زمینم
رویا هدایتی( -۱۳۶۴)، نویسنده است.
در یکی از داستانهای این مجموعه داستان کوتاه به نام «گلابتون» میخوانیم:
«سه ساعت دیرتر رسیدم سر کار. مدیرم اخماش تو همه، هنوز از دماغم خون میآد، دستمال گرفتهم روش. چپچپ نیگام میکنه. تو راه با یه عوضی دعوام شد. نمیدونم سر چی، ولی هم زدم هم خوردم. نعره کشیده بودم، داد زده بودم، فحش داده بودم... حالم بهتر شده بود.
«علیک سلام آقای سعیدآقا! »
«سلام آقای ساکتی... »
«این چه سر و شکلیه؟! حسابی ترکوندی امروز... »
«ای بابا... نه آقا آخه یه... »
«دیر اومدی اینم سر و وضع لباسته! چه خبره آقاسعید، بگو ما هم بدونیم؟ »
«هیچی به خدا آخه داشتم...»
«چند وقته دل به کار نمیدی، دعوات شده امروز با کسی؟!»
تاریخ اجتماعی مردن
آلن کلهیر
ایرانجان ای. بویل
امامت و سیاستابن قتیبه دینوری
پایان دو قرن سکوتامیرحسین حاتمی
تاریخ اساطیری ایرانعسکر بهرامی
مردان قدرت طلبروت بن گیات
هند باستاندان ناردو
آیا رهبران، رهبر زاده می شوند یا رهبری را فرا می گیرند؟مانفرد اف. ار. کتس د وریس
آفریقای قدیملوئیس مینکس
عصر وایکینگدیوید شفر
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
یه کتاب با چهار داستانِ مختلف ! داستانایی که هرکدومِش آدمو درگیر میکنه و تهِش به پایانِ باز برمیخوریم. دو داستان اول خیلی بامزه و زیبا بود اما توی داستان های بعدی اونقدر حرف زدن های راوی با خودش ادامه پیدا میکنه
سوالی دارم از دخترهای هموطنم;چرا از خواندن چنین کتابهایی با چنین اسامی که کاملا توهین به شعورتان هست و درواقع رواج دهنده این عبارت "خنگ" برایتان هست استقبال میکنید؟
من با خواندن نمونه ی این کتاب از خواندن نسخه ی کاملش صرف نظر کردم در این کتاب ادبیات مناسبی به کار برده نشده است 👎🏻👎🏻
من خیلی از این کتاب خوشم آمد بسیار زیاد ولی یک سری حرف های زشت داشت که نویسنده باید دقت میکرد من همش دارم درس میخوانم و تو برنامه روزانه ام فقط روزی ۲ ساعت میتونم از درس بیام بیرون
خیلی باحاله و خنده دار ولی کمی حالم به هم خورد
من نسخه صوتی رو گوش دادم چهار داستان که خووووب آدمو میبره تو فضای خودشون اخرشم پایان باز........ من زیاد طرفدار پایان باز نیستم... با وجود داستانای قشنگش و حس و حال خوبش..زیاد رضایتمو جلب نکرد
عالییییه بخصوص نسخه ی صوتیش!آدمو خوشحال میکنه یه حس عجیبی به آدم منتقل میکنه ادبیاتش هم به نظرم بد نیس مگه حتما همیشه باید تو کتاب کلمات قلبمه سلمبه بخونیم اینکه ادبیات کتاب به زبون محاوره نوشته شده یه نکته مثبته
چ داستانای دوم و سومش عجیب بود.ناتمومم بود😐
خوب نبود تقریبا یه جور توهین به دخترا بود