دانلود و خرید کتاب ۹ مهارت موثر برای موفقیت جهانگیر توکلی
تصویر جلد کتاب ۹ مهارت موثر برای موفقیت

کتاب ۹ مهارت موثر برای موفقیت

معرفی کتاب ۹ مهارت موثر برای موفقیت

جهانگیر توکلی در این کتاب، ۹ مهارت موثر برای موفقیت را  از زبان بزرگان برایتان تشریح می‌کند.

درباره کتاب ۹ مهارت موثر برای موفقیت

 این کتاب دربردارنده گلچینی از بهترین‌توصیه‌های موفقیت برگرفته از آراء بزرگانی چون: آنتونی رابینز، برایان تریسی، جوزف مورفی و ... به همراه دیدگاه‌های نگارنده است. خواندن نظرات و تجربیات بزرگان و افراد موفق درباره رسیدن به موفقیت همیشه ایده‌دهنده و انگیزه‌بخش است پس درنگ نکنید و این کتاب را بخوانید. چه بسا در آینده یکی از کسانی باشید که نظراتتان را درباره موفقیت برای جویندگان آن، منتشر می‌کنید.

 خواندن کتاب ۹ مهارت موثر برای موفقیت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 علاقه‌مندان به کتاب‌های حوزه موفقیت در زندگی و کسب ‌و کار.

بخشی از کتاب ۹ مهارت موثر برای موفقیت

گر زندگینامهٔ بزرگان علم، سیاست، تجارت و هنر را مطالعه کنید، داشتن نوعی نظم فردی و اجتماعی در همهٔ کارها، بارزترین شباهت مشترک همهٔ این افراد خواهد بود.

در تعریف نظم، آلبرت هوبارد می‌گوید: « نظم، توانایی مجبور کردن خود به انجام کاری است، که باید در زمان معینی به اتمام رسد، چه دوست داشته باشیم، چه نداشته باشیم ».

نظم چیزی است که زندگی فردی و اجتماعی انسان را سامان می‌بخشد و از اتلاف هزینه‌های مادی و معنوی انسان جلوگیری می‌کند. کارها را پیش می‌برد و آرامش و اطمینان را در دل‌ها و روان‌ها جاری می‌سازد.

اصولاً خلقت موجودات آسمان‌ها و زمین، ستارگان و کهکشان و همهٔ قوانین طبیعت در فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی و ... بر اساس نظم و انضباط بنا شده است. از فواید دیگر نظم در زندگی، که حائز اهمیت است، می‌توان به غلبه بر تنبلی، ایجاد نشاط و اعتماد به نفس و تسلط بر عادات بد و به وجود آمدن حس مدیریت زمان و مدیریت فکر است که به اختصار دربارهٔ هر کدام بحث می‌شود. تنبلی چیزی نیست جز بی‌نظمی، که باعث بی‌توجهی به امورات و کارهای اساسی و سرنوشت‌ساز می‌شود و با وقت‌کشی، بطالت و فرصت‌سوزی از انجام هر کار مفید و ارزشمندی که سرنوشت فرد در انجام آن است، باعث ایجاد یک زندگی شکست‌خورده و ناموفق می‌شود. ما باید پس از فراگیری نظم و انضباط فردی و اجتماعی، می‌بایست این موضوع مهم را هم یاد بگیریم، که بیشترین انرژی را در کدام کار صرف کنیم تا بتوانیم بهترین نتیجه را به دست آوریم. به قول برایان تریسی: « ما اغلب ۸۰٪ انرژی‌مان را صرف کارهایی می‌کنیم که تنها ۲۰٪ یا کم‌تر به ما سود می‌رسانند ». ما باید بیاموزیم که تنها ۲۰٪ انرژی واقعی را مصرف کنیم و ۸۰٪ نتیجهٔ مثبت به دست آوریم، که این قانون (۲۰ / ۸۰) آقای تریسی است. اگر ما واقعاً خواستار رسیدن به نظم و دوری از تنبلی و همچنین خواستار عملگرایی باشیم، این خواسته می‌تواند در نظم‌پذیری ما و غلبه بر سستی و تنبلی‌مان مؤثر واقع گردد. توصیه می‌شود این قانون طلایی را در رابطه با تمام کارها و فعالیت‌های روزانهٔ خود به کار ببرید، تا به طور چشمگیر شاهد تغییرات اساسی و رشد برنامه‌های موفقیت‌تان گردید. همهٔ ما به طور طبیعی می‌خواهیم، همواره در تن‌آسایی، آسوده‌طلبی و تنبلی به سر ببریم و در واقع به نوعی بی‌تفاوت یا بی‌مسئولیت نسبت به سرنوشت خود و اطرافیان‌مان باشیم. حال آن که این نوع طرز تفکر و این شیوهٔ زندگی کاملاً به ضرر ماست. به خاطر همین خواستهٔ غیرارادی است که انسان به طور ناخودآگاه مایل به انتخاب کارهای آسان و کم دردسر می‌باشد و اغلب از انجام کارهای دشوار و مسئولیت‌آور دوری می‌کند. همین عامل است که اکثریت مردم را در حالت عادی و ثابت نگه داشته و از ترقی و پیشرفت باز می‌دارد. برای دستیابی به موفقیت، ما موظفیم با انتخاب اساسی‌ترین و حساس‌ترین کارها، مکانیسم طبیعی تنبلی و تن‌پروری را در خودمان از بین ببریم و به قول آقای برایان تریسی: « اول باید زشت‌ترین قورباغۀ‌مان را قورت بدهیم». پس باید به خاطر داشته باشیم که از مراحل مهم غلبه بر سستی، تنبلی و انجام سریع‌تر کارها این است که اول از سخت‌ترین کارها شروع کنیم و این بخش هم از سخت‌ترین و مهم‌ترین مهارت‌های کنترل فردی است، که باید به عنوان یک مهارت مهم مورد توجه و تمرین قرار بگیرد.



نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱۲۰٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۷

تعداد صفحه‌ها

۸۰ صفحه

حجم

۱۲۰٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۷

تعداد صفحه‌ها

۸۰ صفحه

قیمت:
۲۴,۰۰۰
تومان