کتاب شکر
معرفی کتاب شکر
کتاب شکر نوشتهٔ صادق تکاورنژاد است. انتشارات کلیما این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب شکر
کتاب شکر به موضوعاتی مانند اعمال شُکر و آثار آن پرداخته است. نویسنده معتقد است که فرد نسبت به تمام نعمتها و منعمها و امور ذیقدر حتی اگر بهظاهر از آنها بهره نمیبرد، مسئول است و میبایست نسبت به آنها قدردان باشد و شاکرانه رفتار کند. این نویسنده باور دارد که شکر سبکی از زیستن است؛ همانگونه که کفر چنین است. شکر، سلسلهٔ عملکردن و عملنکردنهایی است که فرد به آنها مبادرت میورزد یا از آنها پرهیز میکند؛ همانطور که کفر چنین است. او در بخش اول این کتاب، به چنین عملکردن و نکردنهایی پرداخته است. بیان این اعمال برای دریافت گسترهٔ اعمال شکر است که میتواند تمام ساحت زندگی فرد را در بر گیرد؛ همچنان که کافری و ناسپاسی میتواند چنان گسترده شود که تمام ساحت زندگی فرد را شامل شود.
خواندن کتاب شکر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد مفهوم شُکر پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب شکر
«سوءظن، انتساب امور ناشایست به نعمت و منعم و امر ذیقدر است و نعمت و خیر را از نعمت و خیر بودن و منعم و خیررسان را از منعم و خیررسان بودن و امر ذیقدر را از ذیقدری، بیرون آوردن است و آن را سزاوار شکر و قدر و اجر و تکریم ندانستن است.»
قبلا کتاب را خریداری کردم و پس از دیدن آن در اینجا بسیار شاد شدم. خواندن این کتاب ارزشمند رو به همه توصیه میکنم، بار ها خواندمش، و هر بار، چیزهای نویی آموختم.
بهترین کتابی که در طول زندگی ام خواندم.
لذت بردم و لذت بردم و لذت بردم ... بنظرم همه باید قبل از مرگ حداقل یکبار بخوانند . هرچند که پس از خواندن این کتاب دیگر نمی توان به راحتی سر بر بالین مرگ سپرد... باید زنده ماند و
کتاب شگفت انگیزی بود! هر بندش یه نوع نگاه جدیدی به فرد میبخشه
A beautiful book to hope for life