معرفی کتاب روانشناسی تبلیغات
باب ام. فنیس( -۱۹۶۸) و ولفگانگ اشتروب( -۱۹۴۱) روانشناس و پژوهشگر اجتماعی هستند.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«تبلیغات نیروی قدرتمندی است که همه جا حضور دارد و ما را به خریداری محصولات، بهرهبرداری از خدمات، کمک به مؤسسات خیریه، دادن رأی به نامزدهای انتخاباتی (حتی به افرادی که نزد ما چندان خوشنام نیستند)، و تغییر سبک زندگیمان (به منظور سالم یا خرابتر کردن آن) متقاعد میکند؛ حتی گاهی ما را به انجام کاری که نمیخواهیم وامیدارد. گرچه تبلیغات اغلب تأثیری ضمنی و نامحسوس در مصرفکنندگان میگذارد؛ گاهی این تأثیر چنان چشمگیر است که نمیتوان آن را نادیده گرفت.
این کتاب به بحث دربارۀ موضوعات اصلی روانشناسی مصرفکننده و روانشناسی اجتماعی میپردازد. برخی از پرسشهای مهمی که در این کتاب به آنها پاسخ داده شده است، عبارتاند از:
تبلیغات چه اثراتی در رفتار مصرفکننده دارد و این اثرات ناشی از چیست؟
کدام فرایندهای روانشناختی موجب تأثیرگذاری تبلیغات میشوند؟
مصرفکنندگان چگونه پیامهای تبلیغاتی را درک میکنند؟
کدام دسته از پیامها با موفقیت به گیرندگان منتقل میشوند؟ و چرا و در چه شرایطی این انتقال صورت میگیرد؟»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب روانشناسی تبلیغات و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | روانشناسی تبلیغات |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۱۷۵۵۱۳۲ |
| تعداد صفحهها | ۵۴۴ صفحه |
| قیمت کتاب | ۷۶۱۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه مدیران خلاق |
رفتار مصرفکننده آنلاین (نظریه و تحقیق در رسانههای اجتماعی، تبلیغات و خردهفروشی الکترونیکی)![]()
آنجلین جی. کلوس
۱۰۰ ایده بزرگ کسب و کارجرمی کوردی
این است بازاریابیست گودین
هنر مذاکرههاروی مک کی
آنچه از شرکتهای موفق آموختهایموفا غفاریان
بهشت فروش کجاست؟ (راهنمای کاربردی و بومی برای رسیدن به بزرگترین اهدافی که یک فروشنده میتواند داشته باشد)حسین رمضانی
تبلیغات و اقناعگارث جاوت
ما اخراج شدیم و این بهترین اتفاق زندگیمان بودهاروی مک کی
از بهترین کتاب های مرجع در حوزه روانشناسی بازار در جهان است. این کتاب با بررسی دقیق، مستند و کابردی رفتار مصرف کننده و الگو های خرید آن ها و تلفیق آن با مباحث بازاریابی و تبلیغات، همراه با ترجمه...بیشتر
عالی
کسانیکه به فروشندگی علاقمندند حتما بخونن