کتاب جوان و جوانی در سیره اهل بیت
خواندن نظراتمعرفی کتاب جوان و جوانی در سیره اهل بیت
«جوان و جوانی» در سیره اهلبیت (ع) نوشته محمدعارف صداقت (-۱۳۵۳) کتابی با موضوع اسلام و جوانان است که جوانی را از منظر اهل بیت (ع) بررسی کردهاست. ویژگیهای جوان و جوانی، رابطه ائمه معصوم با جوانان، جوان و پرستش، وظایف مربیان در تربیت شایسته جوان و الگوسازی، مسئله دوستی و دوستیابی و خطرات دوره جوانی از جمله مباحثی هستند که در این کتاب طرح و بررسی شدهاند.
یکی از مهمترین وظیفه مربیان, موضع گیری درست در برابر آزادی دادن به جوان است. امروزه برخی از والدین به خاطر نداشتن آگاهیهای لازم از مرزهای آزادی آن را بیحد و حصر قرار دادهاند و ضربههای سنگینی را بدین خاطر بر پیکره نوجوان و جوان خویش وارد کردهاند. برخی دیگر نیز سخت گیریهای بیش از حدّی دارند که آن هم شایسته جوان نمیباشد. آزادی بیش از حد ـ بهویژه در اوضاع کنونی ـ مضر و فساد آور است, همان گونه که محدودیت بیش از حد نیز به نفع جوان نیست. بنابراین استقلال جوان, ارزشمند, است به شرط نظارت بر کارها و راهنمایی او. چنان که برخی از روانشناسان میگویند:
وظیفه پدران و مادران است که به حکم اینکه سرپرست و مشوق زندگی آینده جوانان هستند و در این زمینه مسئولیت وجدانی دارند، رفتار دوستانهتری پیش گرفته و با توجه به این دوران بحرانی چنان آزادی محدود و مشروط به فرزندان خود بدهند که آنها بتوانند با خیال فارغ از عهده حل مشکلات خود برآیند. اگر پدر و مادران و اطرافیان توانستند با میانهروی جلو یاغی گری و پرخاش فرزندان را بگیرند و با نیروی زبان و گفت و گوی دوستانه آنها را به راه راست بکشانند، آستانه تمایلاتشان تا اندازهای محدود و از بسیاری حوادث به کنار خواهد ماند.
فرهنگ اصطلاحات و کنایات مداحی
سیدمهدی حسینی رکنآبادی
تلیندز 3حدیثه بقایی
حکمتهای باقری: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام باقرعلیهالسلام (راه زندگی ۸)جواد محدثی
تربیتبدنی و سلامت جسمانیمحسن اکبرپوربنی
منبر و محرابستاد اقامه نماز
سیره علویجواد محدثی
من و رنگ هازهرا نوید
والد سومسیدعلیرضا تراشیون
حکمتهای عسکری: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام حسن عسکری علیهالسلام (راه زندگی ۱۴)جواد محدثی
شرحی بر انواع حسابداریمسعود ضیائی
رفیق شناسیابراهیم خرمی مشگانی
بررسی سیمای جنایی مجرمین مواد مخدرهادی ابراهیمزاده
هفت داستان کوتاهعلی ابراهیمی
قصهی حضرت ابراهیم و لوط علیهما السلاممحمد باقر مجلسی
گلچین مداحی محمودیزینب محمودی
حکمتهای تقوی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام جوادعلیهالسلام (راه زندگی ۱۲)جواد محدثی
سبک زندگی اسلامیسید احمد علمالهدی
کوتاه اما دنباله دارابوالقاسم صلح جو (پیرسوک)
المختصر من دروس تمهیدیه فی الفقه الاستدلالی علی مذهب اهل البیت (ع)
باقر ایروانی
الکتاب الدراسی مفردات القرآنسیدمحمد طباطبایی