معرفی و دانلود کتاب بانوی بانوان + خلاصه رایگان

categoryدسته‌بندی:
تاریخ اسلام

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب بانوی بانوان

«حضرت زهرا (س) بانوی بانوان» به قلم و پژوهش ابوالفضل موسوی گرمارودی است. این کتاب به ابعاد گوناگون زندگی و شخصیت حضرت فاطمه(س) می‌پردازد. در بریده‌ای از کتاب می‌خوانیم: رسول خدا (ص) به منزل علی علیه‌السلام وارد شد، او را دید که همراه فاطمه (علیهاالسلام) مشغول آسیا کردن هستند، پیامبر (ص) فرمودند: کدامیک خسته‌ترید؟ علی (ع) عرض کرد: فاطمه، ای رسول خدا (ص) . پیامبر (ص) به فاطمه (علیهاالسلام) فرمودند: دخترم برخیز، و فاطمه برخاست و پیامبر (ص) به جای او نشست و با علی (ع) در آرد کردن دانه‌ها ‌یاری فرمود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بانوی بانوان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببانوی بانوان
فرمت کتابEPUB
شابک۹۷۸-۹۶۴-۷۵۲۸-۱۱-۵

سیّد جواد
۱۳۹۶/۱۲/۱۱

ای بهشت قرب احمد ، فاطمه لیله القدر محمد ، فاطمه عالم خاکی محیط غربتت آفرینش گشته گم در تربتت تو‌ که هستی یا چه هستی فاطمه راه بر اندیشه بستی فاطمه

Oubliée
۱۳۹۸/۱۰/۱۵

توفیقی شد و این کتاب هم خوندم. همراه با غصه های بانوی دو عالم و غربت امیرمؤمنان اشک ریختم. تمام ماجراهایی که بعد از شهادت پیامبر برای ایشون اتفاق میفته گفته شده.خوندنش باعث میشه اُنــستون با مادر بیشتر بشه. 💔💔💔

saeed eslami
۱۳۹۶/۱۰/۰۷