کتاب حجاب در آیات و روایات: نقدی بر کتاب «حجاب شرعی در عصر پیامبر(ص)» حسین سوزنچی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب حجاب در آیات و روایات: نقدی بر کتاب «حجاب شرعی در  عصر پیامبر(ص)»

کتاب حجاب در آیات و روایات: نقدی بر کتاب «حجاب شرعی در عصر پیامبر(ص)»

نویسنده:حسین سوزنچی
انتشارات:انتشارات سدید
امتیاز
۳.۹از ۸ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب حجاب در آیات و روایات: نقدی بر کتاب «حجاب شرعی در عصر پیامبر(ص)»

حسین سوزنچی( -۱۳۵۳)، استاد حوزه و دانشگاه است و در این اثر در دو بخش کلی «نقد و بررسی محتوای کتاب» و «بررسی نمونه‌هایی از ادعاها و استدلال‌های کتاب»، کتاب «حجاب شرعی در عصر پیامبر» را نقد کرده و در بخش پایانی به بررسی «دیدگاه فقها در مورد حجاب شرعی» پرداخته و تلاش کرده است با تحلیلی تاریخی در متون اصیل اسلامی، نگاه دین اسلام به حجاب زنان در عرصه جامعه را بیان کند.

سیّد جواد
۱۳۹۷/۰۸/۰۲

در رابطه با نقد کتاب " حجاب شرعی در عصر پیامبر (ص)" کتب و مقالات فراوانی نوشته شده که با یک جستجوی ساده در اینترنت ، هم به خود کتاب اصلی و هم به اکثر نقدهای آن ، می توانید

- بیشتر
Hemmat
۱۳۹۵/۰۱/۳۱

عرض ادب . این کتاب ، پاسخ و یا به تعبیر بهتر نقدی است بر کتاب: ( حجاب شرعی در عصر نبوت ) که در سال ۱۳۹۲ توسط طلبه و نویسنده ای بنام آقای ترکاشوند نوشته شد اما اجازه چاپ و

- بیشتر
مآ
۱۳۹۶/۱۲/۲۴

من فکر کردم میشه بعد از خرید فایل پی دی اف را دانلود کرد ودر کامپیوتر شخصی مطالعه کرد یا پرینتش کرد. اشتباه کردم درسته؟

مینا صالحی
۱۴۰۳/۰۵/۰۳