معرفی و دانلود کتاب روایت مطهر ۱: اجتماعیات و تاریخ اسلام pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات سدید

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب روایت مطهر ۱: اجتماعیات و تاریخ اسلام

شهید مطهری متفکری ژرف‌اندیش در حوزۀ اسلام‌شناسی است که کارنامۀ پرباری را به یادگار گذاشته است. تنوع موضوعات و مسائلی که شهید مطهری در آثار خود به آن‌ها پرداخته‌است و وسعت و ژرفای معلومات عرضه‌شده در آن‌ها از جمله دلایلی است که باعث شد تا امام خمینی(ره) تمام آثار ایشان را مفید به‌شمار بیاورند. کتاب حاضر به عنوان اولین جلد از مجموعه ۴ جلدی، به تبیین زوایای پنهان تفکر شهید مطهری به منظور دست‌یابی به یک نظام فکری منسجم می‌پردازد و شامل بحث پیرامون گفتارهای شهید مطهری در کتاب‌های «آزادی معنوی، ده گفتار، سیری در سیره نبوی، جاذبه و دافعه علی علیه‌السلام، سیری در سیره ائمه اطهار، و حماسه حسینی» می‌باشد. این مجموعه می‌تواند مرجعی مفید و راهگشایی برای محققان و پژوهشگران باشد تا شخصیت جامع‌الاطراف این استاد بزرگوار از طریق آشنایی با اندیشۀ ناب اسلامی مورد توجه و استفاده قرار گیرد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب روایت مطهر ۱: اجتماعیات و تاریخ اسلام و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابروایت مطهر ۱: اجتماعیات و تاریخ اسلام
موضوعکلام و عقاید، اخلاق اسلامی
نویسندهحسین سوزنچی
انتشاراتانتشارات سدید
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۴/۰۸/۰۶
فرمت کتابPDF
حجم فایل کتاب۳ مگابایت

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
روایت مطهر ۲ : تاملی در اندیشه‌های شهید مطهری، اسلام و زمانهتصویر جلد کتاب روایت مطهر ۲ : تاملی در اندیشه‌های شهید مطهری، اسلام و زمانه
دولت جوان حزب اللهیتصویر جلد کتاب دولت جوان حزب اللهی
معاونت پژوهش و آموزش مؤسسه‌ی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
جریان شناسی فکری ایران معاصرتصویر جلد کتاب جریان شناسی فکری ایران معاصر
تاریخ تشکیلات در اسلامتصویر جلد کتاب تاریخ تشکیلات در اسلام
محمدرضا شهیدی پاک
فلسفه‌ی سیاسی آیت‌الله خامنه‌ایتصویر جلد کتاب فلسفه‌ی سیاسی آیت‌الله خامنه‌ای
محسن مهاجرنیا
منظومه‌ی فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای؛ جلد دوم ‌تصویر جلد کتاب منظومه‌ی فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای؛ جلد دوم ‌
عبدالحسین خسروپناه
اسلام، راهبر زندگی؛ مکتب اسلام، رسالت ماتصویر جلد کتاب اسلام، راهبر زندگی؛ مکتب اسلام، رسالت ما
سید محمدباقر صدر
سیاست گذاری در گستره سواد رسانه ایتصویر جلد کتاب سیاست گذاری در گستره سواد رسانه ای
سیدبشیر حسینی
جریان شناسی سیاسیتصویر جلد کتاب جریان شناسی سیاسی
علی مجتبی‌زاده
گفتارهای بنیادینتصویر جلد کتاب گفتارهای بنیادین
مسئله‌ی عمومی؛ چیستی و کشف آنتصویر جلد کتاب مسئله‌ی عمومی؛ چیستی و کشف آن
معاونت پژوهش و فناوری سازمان بسیج دانشجویی
منظومه‌ی فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای؛ جلد اولتصویر جلد کتاب منظومه‌ی فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای؛ جلد اول
عبدالحسین خسروپناه
روایت مطهر ۳: مباحث خانواده و روابط زن و مردتصویر جلد کتاب روایت مطهر ۳: مباحث خانواده و روابط زن و مرد
اقتصاد ما؛ کتاب اولتصویر جلد کتاب اقتصاد ما؛ کتاب اول
اقتصاد ما؛ کتاب دومتصویر جلد کتاب اقتصاد ما؛ کتاب دوم
سید محمدباقر صدر
بایسته های پژوهش گروهی؛ چند گام تا نهادینه سازی تشکل‌هاتصویر جلد کتاب بایسته های پژوهش گروهی؛ چند گام تا نهادینه سازی تشکل‌ها
سیدحسین اسحاقی