دانلود و خرید کتاب اقتصاد مقاومتی در کشورهای پیشرفته حانیه سادات مومنی

انتشارات:انتشارات سدید
امتیاز:
۱.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب اقتصاد مقاومتی در کشورهای پیشرفته

کتاب «اقتصاد مقاومتی در کشورهای پیشرفته» نوشتۀ حانیه سادات مومنی است و انتشارات سدید آن را منتشر کرده است. این کتاب، دعوتی است به تأمل جدی دربارۀ اینکه چگونه ملت‌هایی که امروز در قلهٔ توسعه ایستاده‌اند، مسیر خود را از کوچه‌پس‌کوچه‌های خودکفایی و تقویت تولید ملی آغاز کرده‌اند.

درباره کتاب اقتصاد مقاومتی در کشورهای پیشرفته

کتاب اقتصاد مقاومتی در کشورهای پیشرفته با تأکید بر تولید ملی، تلاشی نظام‌مند و تحلیلی برای بررسی تجربیات موفق و شکست‌خوردهٔ کشورهای پیشرفته در مسیر تقویت بنیان‌های اقتصادی، به‌ویژه در حوزۀ تولید ملی است. نویسنده با نگاهی تطبیقی و نقادانه، به سراغ ۱۰ کشور مهم و تأثیرگذار در اقتصاد جهانی از جمله آمریکا، چین، آلمان، ژاپن و کره جنوبی رفته و سیاست‌ها و اقدامات کلیدی این کشورها را در زمینه مقاوم‌سازی اقتصادشان موردمطالعه قرار داده است.

تمرکز اصلی کتاب اقتصاد مقاومتی در کشورهای پیشرفته، تولید ملی است؛ حوزه‌ای که به اعتقاد نویسنده، ستون فقرات هر اقتصاد مقاوم و مستقل محسوب می‌شود. از این منظر، اثر پیش‌رو نه‌تنها تحلیلگر صرف نظریات اقتصادی نیست، بلکه به‌روشنی نشان می‌دهد که چگونه سیاست‌های حمایت‌گرایانه، مدیریت هدفمند منابع، توجه به بازار داخلی و تقویت زیرساخت‌های فناورانه در این کشورها، عملاً به پی‌ریزی اقتصادی قدرتمند، پایدار و در برابر تکانه‌های بیرونی منجر شده است. از سوی دیگر، کتاب اقتصاد مقاومتی در کشورهای پیشرفته با تأکید بر درس‌ها و عبرت‌ها، به بررسی اقداماتی پرداخته که برخی کشورها در پیش گرفته‌اند؛ ولی به نتایج مطلوب منتهی نشده‌اند. این تحلیل دوسویه، یعنی توجه به دستاوردها و لغزش‌ها، بر ارزش علمی و کاربردی اثر افزوده است.

ویژگی قابل‌توجه کتاب اقتصاد مقاومتی در کشورهای پیشرفته، پیوند روشن آن با گفتمان اقتصاد مقاومتی در ایران است. در حقیقت، نویسنده تلاش کرده است تا نشان دهد که آنچه در ادبیات رسمی جمهوری اسلامی ایران با عنوان اقتصاد مقاومت مطرح شده، مفهومی انتزاعی یا صرفاً بومی نیست، بلکه ریشه در تجربهٔ عملی بسیاری از اقتصادهای موفق جهان دارد؛ البته با این تفاوت که در هر کشور، این راهبردها در قالب ساختارهای خاص آن سرزمین، پیاده‌سازی شده‌اند.

کتاب اقتصاد مقاومتی در کشورهای پیشرفته متنی صرفاً نظری یا توصیفی نیست، بلکه به مخاطب خود کمک می‌کند تا از مسیر مقایسهٔ راهبردهای اقتصادی، به فهمی عمیق‌تر از تولید ملی به‌عنوان یک کنش راهبردی برسد. مخاطب پس از خواندن این اثر، درمی‌یابد که دستیابی به اقتصاد مقاومتی نه از مسیر شعار، بلکه از طریق طراحی دقیق، شناخت زمینه‌ها، پرهیز از آزمون‌وخطا، و استفاده از تجربیات جهانی حاصل می‌شود.

خواندن کتاب اقتصاد مقاومتی در کشورهای پیشرفته را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به سیاست‌گذاران، دانشجویان اقتصاد و تحلیل‌گران توسعۀ اقتصادی پیشنهاد می‌کنیم.

Mohammad samadani
۱۴۰۴/۰۳/۰۹

ماذا فازا اقتصاد مقاومتی در کشورهای پیشرفته؟ درست مثل اینه من به اسلام علاقمند باشم، بیام شواهدی از اصول عقلی در بلاد کفر بیابم با اسلام تطبیق بدهم بعد یه کتاب با بودجه بیت المال چاپ کنم، عنوانش رو بزنم اسلام در

- بیشتر