کتاب یکی بود، یکی نبود؛ مرتضی پاشایی
یک تحلیل اجتماعی - ارتباطی
معرفی کتاب یکی بود، یکی نبود؛ مرتضی پاشایی
کتاب یکی بود، یکی نبود؛ مرتضی پاشایی نوشته اسماعیل رمضانی است. این کتاب این کتاب یک تحلیل اجتماعی ــ ارتباطی است. در این کتاب نویسنده به عنوان یک پژوهشگر سعی کرده است روند رشد و شهرت مرتضی پاشایی را بررسی کند.
مرتضی پاشایی واقعاً پیش از مرگ به این اندازه در افکار عمومی جامعه ایرانی بزرگ نبود. به راستی او چرا این قدر نزد افکار عمومی بزرگ شد؟ این سؤالی است که سعی شده است در این کتاب به آن پاسخ داده شود.
خواندن کتاب یکی بود، یکی نبود؛ مرتضی پاشایی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان مسائل روز جامعهشناسی ایران پیشنهاد میکنیم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب یکی بود، یکی نبود؛ مرتضی پاشایی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | یکی بود، یکی نبود؛ مرتضی پاشایی |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۶۶۲۸۴۹۳ |
| تعداد صفحهها: | ۱۲۹ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۹۹۰۰۰ تومان |

عالییییییی خدارحمتش کنه
بشدت عالی !!! یکی از محبوب ترین و خوش صدا ترین خواننده ها گرچه خودش فت کرده ولی صدایش هنوز زنده است. روحش شاد
این کتاب را به پژوهشگران حوزه ی موسیقی، جامعه شناسی، انسان شناسی و علاقه مندان به موسیقی پاپ توصیه می کنم. تحلیل ارائه شده روان و ملموس است البته صد در صد علمی نیست و نویسنده هم چنین ادعایی سر...بیشتر
عالیییییییییییی بود