کتاب جهان اسلام؛ شمال آفریقا و جنوبغرب آسیا
معرفی کتاب جهان اسلام؛ شمال آفریقا و جنوبغرب آسیا
جهان اسلام؛ شمال آفریقا و جنوبغرب آسیا نوشته دکتر سیدیحیی صفوی، کتاب دوم از مجموعه هشت جلدی جهان اسلام موسسه آینده پژوهی جهان اسلام است.
مؤسسهی آیندهپژوهی جهان اسلام مؤسسهای طراز اول در حوزهی مطالعات فرهنگی ــ هنری، سیاسی، اقتصادی و بینالمللی جهان اسلام در سطح منطقه است که میکوشد ضمن پایه گذاری و ارتقا رشته مطالعات جهان اسلام در سطح تحصیلات تکمیلی و طراحی گروهها و دورههای آموزشی ــ پژوهشی، دیدگاهی واقع گرا ـــ عملگرا را در همگرایی و وحدت جهان اسلام گسترش دهد.
موسسه آيندهپژوهی جهان اسلام، با هدف واكاوی مبانی و راهكارهاي ارتقا سطح كيفی و كمی مناسبات كشورهای اسلامی پايهگذاری شده است. اين موسسه به دنبال يافتن بستری تبيني- تحليلی برای بهبود جايگاه كشورهای جهان اسلام در نظام بين الملل، فزونیبخشی امنيت، رفاه و آسايش شهروندان اين كشورها و زمينهچينی برای همگرايی و یکپارچگی ميان آنها است.
معرفی و ترویج آموزهها و الگوهای توانمندساز برای ایجاد همگرایی و همافزایی میان جوامع اسلامی، مقابله با تحریف چهرهی اسلام و تضعیف قابلیتهای بیبدیل جهان اسلام ماموریت این موسسه است و هدف آن تقویت روندها و پیشرانهای مؤثر بر شکلگیری آیندهی مطلوب برای جهان اسلام در چارچوب بلوک قدرت جهانی بلامنازع از راه افزایش همگرایی و اتحاد میان کشورهای جهان اسلام است.
درباره کتاب جهان اسلام؛ شمال آفریقا و جنوبغرب آسیا
این کتاب با مقدمه ای از تاریخ این منطقه آغاز شده که شامل کشورهای اسلامی آذربایجان، ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان است و به اهمیت این کشورها در سده های گوناگون پرداخته است.
بر اساس نوشته های این کتاب منطقه ی آسیای مرکزی و قفقاز از عهد باستان، حلقه اتصال فرهنگی و اقتصادی اروپا و آسیا محسوب میشد و پس از توسعه استعمارگرایی در قرن نوزدهم و رشد فناوری بویژه راه آهن در قرن بیستم، موازنه قوا مجددا به سوی کشورهای بری دگرگون شد و «ناحیه محوری هارتلند» (اشاره به کشورهای منطقه) اثرگذاری خود را از سر گرفت.
خواندن مجموعه کتابهای جهان اسلام را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم
پژوهشگران و علاقهمندان مطالعات منطقهای جهان اسلام و دانشجویان و پژوهشگران علوم سیاسی و اجتماعی مخاطبان این کتاباند.
حجم
۱۵۹٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۷۳۵ صفحه
حجم
۱۵۹٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۷۳۵ صفحه