کتاب جهان اسلام و اقتصاد دانشبنیان
معرفی کتاب جهان اسلام و اقتصاد دانشبنیان
کتاب جهان اسلام و اقتصاد دانشبنیان نوشته سیدحمزه صفوی و سید حمزه صفوی و مجتبی یعقوبی، از مجموعهکتابهای موسسه آیندهپژوهی جهان اسلام است.
مؤسسهی آیندهپژوهی جهان اسلام مؤسسهای طراز اول در حوزهی مطالعات فرهنگی ــ هنری، سیاسی، اقتصادی و بینالمللی جهان اسلام در سطح منطقه است که میکوشد ضمن پایه گذاری و ارتقا رشته مطالعات جهان اسلام در سطح تحصیلات تکمیلی و طراحی گروهها و دورههای آموزشی ــ پژوهشی، دیدگاهی واقع گرا ــ عملگرا را در همگرایی و وحدت جهان اسلام گسترش دهد.
موسسه آيندهپژوهی جهان اسلام، با هدف واكاوی مبانی و راهكارهاي ارتقا سطح كيفی و كمی مناسبات كشورهای اسلامی پايهگذاری شده است. اين موسسه به دنبال يافتن بستری تبيني- تحليلی برای بهبود جايگاه كشورهای جهان اسلام در نظام بين الملل، فزونیبخشی امنيت، رفاه و آسايش شهروندان اين كشورها و زمينهچينی برای همگرايی و یکپارچگی ميان آنها است.
معرفی و ترویج آموزهها و الگوهای توانمندساز برای ایجاد همگرایی و همافزایی میان جوامع اسلامی، مقابله با تحریف چهرهی اسلام و تضعیف قابلیتهای بیبدیل جهان اسلام ماموریت این موسسه است و هدف آن تقویت روندها و پیشرانهای مؤثر بر شکلگیری آیندهی مطلوب برای جهان اسلام در چارچوب بلوک قدرت جهانی بلامنازع از راه افزایش همگرایی و اتحاد میان کشورهای جهان اسلام است.
درباره کتاب جهان اسلام و اقتصاد دانشبنیان
تحولات بنیادی دراقتصاد جهانی، ماهیت فعالیت و رقابت را هم در داخل یک کشور و هم در بین کشورها دگرگون خواهد کرد. نظم نوینی در حال شکل گرفتن است که پایههایش بر دانش جدید و نوآوری مبتنی بر دانش استوار است. در نظم نوین اقتصاد جهانی، ایجاد دانش جدید و بهرهبرداری مطلوب از آن، شرط حیات سیستمهای اقتصادی و اجتماعی است. اساسیترین نکته اقتصاد دانشبنیان اهمیت دادن به خود انسان در قالب برجستهسازی نقش دانش در زندگی بشری است. امید است که به موضوعات مطرح شده در این کتاب، ضرورت ایجاد تغییر در چارچوب اقتصادی جهان اسلام به خوبی ادراک گردد تا بتوانیم در آیندهای نه چندان دور به اهداف عالیه ترسیم شده کشورهای اسلامی دست یافته و جایگاه این کشورها را میان سایر ملل ارتقا بخشیم.
خواندن جهان اسلام و اقتصاد دانشبنیان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دانشجویان رشتههای علوم سیاسی، روابط بینالملل، مطالعات منطقهای و جغرافیای سیاسی.
حجم
۵٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۸۷۹ صفحه
حجم
۵٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۸۷۹ صفحه