کتاب سفر به روایت سرفهها
معرفی کتاب سفر به روایت سرفهها
کتاب سفر به روایت سرفهها نوشته حمید حسام، سفرنامهی خواندنی از سفر به هیروشیما است. جایی که برای اولینبار در تاریخ با درد بمبهای اتمی سر کرد و در تاریخ جاودانه شد.
دربارهی کتاب سفر به روایت سرفهها
کتاب سفر به روایت سرفهها روایتی از سفر به هیروشیما است. هیروشیما و ناکازاکی اولین شهرها در امپراطوری ژاپن بودند که در سال ۱۹۴۵ به دستور هری ترومن، رئیس جمهور وقت آمریکا زیر بمباران اتمی، قرار گرفتند. این بمبارانها ۲۲۰هزار کشته برجای گذاشت. بیش از ۱۰۰هزار نفر در همان موقع بمباران جان خود را از دست دادند و بقیه هم تا پایان سال و بر اثر تشعشعات رادیواکتیو از بین رفتند. بمباران اتمی ناکازاکی و هیروشیما اگرچه به جنگ جهانی دوم پایان داد اما تاثیر مخربی بر آن نواحی گذاشت و البته تاریخ جهان را هم به کلی دگرگون کرد.
حمید حسام در کتاب سفر به روایت سرفهها از زندگی زوجی مینویسد که بعد از این واقعه در تمام دنیا و هرجایی که به کمک احتیاج بود حاضر شدند. آنها که به خوبی با سرفههای ناشی از گرد و خاک و سرفههای شیمیایی آشنا هستند.
کتاب سفر به روایت سرفهها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر از خواندن کتابهای سفرنامه لذت میبرید، کتاب سفر به روایت سرفهها را حتما بخوانید.
بسمالله الرحمن الرحیم نگاهم داشت از روی کتابها رد میشد که نامش، چشمانم را متوقف کرد... واجارایی سین در انتخاب نام، نشان از دقت و نکتهسنجی نویسنده میداد و یک علامت سوال دلنشین ایجاد کرد. همیشه مستندخوانی دوست داشتم و حالا یک
کتاب فوق العاده ای است. تعجب می کنم چرا آن طور که باید مطرح نشده است؟ ماجرای سفر حمید حسام به ژاپن برای شرکت در همایشی در هیروشیماست. نویسنده در خلال این سفر، چقدر خوب ماجرای بمباران شیمیائی عراق بر
حقایق تلخی که خواندنیست
چون سفرنامه بود، و چون کشور شرقی بود، قبول کردم که بخونم و خوشحالم که خوندمش. خوشبختانه در نوشتن، زیاد قضاوت نکرده بود و توصیفاتش خوب بود. مصاحبه هایش را دوست داشتم. بعضی برگ ریزان بود، اندکی خنده ریز و آخراش درد