کتاب خوشبوترین گل سرخ برای من
معرفی کتاب خوشبوترین گل سرخ برای من
کتاب خوشبوترین گل سرخ برای من اثر منیژه جانقلی زندگینامهی خانم نرجس عطارنژاد کاشانی است.
دربارهی کتاب خوشبوترین گل سرخ برای من
نرجس عطارنژاد کاشانی عضر گردان زنان و تکتیرانداز بود و چندین ماه در شهرهای مرزی و جنگزده اسلامآباد و گیلان غرب حضور داشت. او جزو اولین زنانی است که در پیشبرد و تشکیل بسیج نقش اساسی داشت. بعد از پایان جنگ با امضا رهبر انقلاب به عنوان سفیر فرهنگی به اروپا سفر کرد و تلاش کرد تا با سردبیران روزنامههای اروپایی قرار بگذارد و انحرافات خبری آنان نسبت به ایران را تصحیح کند.
منیژه جانقلی در کتاب خوشبوترین گل سرخ برای من زندگینامهی این زن جهادگر را نوشته است.
کتاب خوشبوترین گل سرخ برای من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر از خواندن زندگینامههای شهدا و رزمندگان لذت میبرید، کتاب خوشبوترین گل سرخ برای من را بخوانید.
بخشی از کتاب خوشبوترین گل سرخ برای من
حاج آقاجان و خانم جانم که از در داخل شدند، چادرم را بيشتر روی صورتم کشيدم. شرم داشتم پدرم مرا با صورت آرايش کرده ببيند. شرم داشتم مرا دوش به دوش محمودآقا که در يک نگاه فهميدم، از خجالت سرخ شده، ببيند. چهارده سال تمام، هميشه پيش پدر، لباس پوشيده تنم کرده بودم. دوست داشتم مرا همان جور که در اين چهارده سال ديده بود، به خانهی شوهر بدرقه کند.
هر دو به رسم احترام بلند شديم.
حاج آقا جان؛ دست محمودآقا را گرفت.
ـ محمود جان!
بعد طوری با محبت نگاهش کرد انگار داشت پسرش را در رخت دامادی برانداز میکرد.
ـ اين دختری که دارم به شما می سپارم، امانت منه. جان منه. مهر منه. اشک منه. خنده اش، خنده ی منه. جان شما و جان اين عزيز. اين نرجس من. مهری من.
و يادم افتاد که از بچگی، پدر، آن قدر «مهر من» صدايم زده بود تا همه باورشان شده بود، نام من مهریست.
بسیار عالییییی حتما پیشنهاد می کنم بخونید