کتاب من کیست؟ تو چه میخواهی؟
معرفی کتاب من کیست؟ تو چه میخواهی؟
من کیست؟ تو چه میخواهی؟ نوشته وحید نصرتنژاد پژوهشی درباره روانپریشی از منظر روانکاوی لکانی است. ژاک لکان پزشک، فیلسوف و روانکاو برجسته فرانسوی بود که به خاطر ایده «بازگشت به فروید» و رسالهای که در آن ناخودآگاه را به صورت یک زبان ساختاربندی کرده معروف شد.
این کتاب بر پژوهشـی اسـتوار اسـت درمورد روانپریشـی ازمنظـر روانکاوی لکانـی. فصـل مربـوط بـه نظریـات لـکان درحیطـه روانپریشـی، ترجمه بخشهایی از کتاب سوژه روانپریش ازمنظر روانکاوی لکانی نوشته استین فانهل است. فانهل دراین کتاب سعی برآن دارد تا روند شکلگیری نظریات لکان در حیطه روانپریشی را نشان دهد، روندی که بالغ برچهل سال استمرار داشـته اسـت و غالبا حول سـمینارهای سالیانه او میگـردد و از اوایل دهه ۱۹۳۰ ازفرآیند درمانی زنی پارانوئید به نام امی شروع میشود و در اواخر دهه ۱۹۷۰ به ِ تأملات روانکاوانه درباره جیمز جویس ختم میشـود. نکته قابل تأمل درکتاب فانهل، بررسی چرایی و چهگونگی فاصله گرفتن لکان از نظریات روانپزشـکی درباره روانپریشـی اسـت.
در این کتاب روند شکلگیری نظریات لکان درباره روانپریشی و رویکردهای او به این موضوع و تاریخچهای از روانپریشی را میخوانید.
خواندن کتاب من کیست؟ تو چه میخواهی؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه پژوهشگران و دانشجویان روانشناسی و علاقهمندان به مباحث روانکاوی مخاطبان این کتاباند.