دانلود و خرید کتاب امام محمد باقر (ع) جواد نعیمی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب امام محمد باقر  (ع)

کتاب امام محمد باقر (ع)

معرفی کتاب امام محمد باقر (ع)

امام محمد باقر (ع) اثر جواد نعیمی، جلد هفتم از مجموعه چهارده جلدی قصه‌های زندگانی چهارده معصوم (ع) است که به زندگی حضرت امام محمد باقر (ع)، امام پنجم شیعیان می پردازد.

مجموعه چهارده جلدی قصه‌های زندگانی چهارده معصوم (ع) به زندگی چهارده معصوم می پردازد و ادوار مختلف زندگانی آن بزرگواران را از بدو تولد تا پایان عمر با نثر داستانی بیان می‌کند.

این مجموعه شامل مینی‌مال‌ها و داستانک‌هایی با موضوعاتی نظیر ارتباط معصوم با مردم، حاکمان، دوستان و دشمنان است.

خواندن مجموعه قصه‌های زندگانی چهارده معصوم (ع) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این مجموعه به همۀ کسانی پیشنهاد می‌شود که می‌خواهند در قالب داستان‌های شیرین و خواندنی دربارۀ راه و روش زندگی ائمۀ معصومین بدانند و مشی ایشان را سرلوحۀ زندگی خود قرار دهند.

بخشی از کتاب امام محمد باقر (ع)

من، ابوبصیر، یکی از یاران امام پنجم (ع) هستم. روزی همراه آن حضرت به مسجد مدینه می‌روم. مردم در رفت‌وآمد هستند. امام (ع) رو به من کرده و می‌فرماید:

- ابوبصیر، از مردم بپرس، ببین مرا می‌بینند؟

از هرکس می‌پرسم که آیا ابوجعفر، امام محمد باقر (ع)، را دیده‌ای، پاسخ منفی می‌دهد و این در حالی است که آن بزرگوار در کنار من ایستاده‌اند. در همین هنگام چشمم به ابوهارون می‌افتد. وی یکی از دوستانِ خوبِ امام‌باقر (ع) است که نابینا هم هست.

امام پنجم (ع) دوباره رو به من می‌کنند و می‌فرمایند:

- پرسش خودت را با او نیز در میان بگذار!

به‌سوی ابوهارون می‌روم و پس از سلام از او می‌پرسم:

- آیا امروز ابوجعفر را دیده‌ای؟

هنوز این سخن از دهانم بیرون نیامده است که بی‌درنگ‌می‌گوید:

- مگر آقا کنار تو نایستاده‌اند؟

- چرا؛ اما تو این را از کجا فهمیدی؟

ابوهارون سینه‌اش را صاف می‌کند و پاسخ می‌دهد:

- مگر می‌شود که نفهمم! حال آن‌که حضرت باقر (ع) نوری درخشان و ویژه دارد!

نام من زرارة‌بن‌اعین است. چهار برادر دارم. ما پنج نفر، از یاران امام‌باقر (ع) و از راویان احادیث و سخنان آن حضرت هستیم. برادرم عبدالملک می‌گوید:

روزی میان امام‌باقر (ع) و یکی از نوه‌های امام‌حسن (ع) اختلافی پدید می‌آید. من که به هر دو ارادت دارم و چیزهایی را هم می‌دانم و بر این باورم که حق با امام‌باقر (ع) است، به گمان خودم برای رفع اختلاف به حضور امام پنجم (ع) می‌شتابم و ضمن گفت‌وگو، سخن از آن مسئله به‌میان می‌آورم و از امام (ع) می‌خواهم که از آن خویشاوند خود درگذرد.

bahare
۱۴۰۴/۰۱/۲۶

ان شاالله با اهل بیت (ع) محشور باشیم 🥺🪷

در روز قیامت، پیش‌از هر چیز از سه موضوع پرسیده می‌شود: اول این‌که عمرش را در کجا، چگونه و در راه انجام چه کارهایی صرف کرده است. دوم این که ثروتش را از کجا به‌دست آورده و آن را در چه راهی به مصرف رسانده است و سوم دربارهٔ دوستی و پیروی ما، خاندان پیامبر...
bahare
هرکسی «الحمدلله» بگوید، گویا کلمه‌ای از سپاس و ستایش را از قلم نینداخته است!
bahare
اکنون بگو ببینم آن دو برادر که دوقلو از مادر زاده شدند و هر دو در یک لحظه مُردند؛ اما یکی از آنها پنجاه سال و دیگری صدوپنجاه سال عمر کرد، چه کسانی بودند؟ پدرم بی‌درنگ پاسخ می‌دهد: آن دو برادرِ دو قلو «عزیز» و «عُزَیر» بودند که سی سال با یک‌دیگر زندگی کردند. آنگاه خداوند جان عُزیر را گرفت و او صد سال در شمار مُرده‌ها بود. سپس خداوند او را زنده کرد و بیست سال دیگر با برادرش زیست. آنگاه هر دو، همزمان از دنیا رفتند. از همین روی، یکی از آنها پنجاه سال عمر کرد و دیگری صدوپنجاه سال!
bahare

حجم

۴۰٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۱۰۴ صفحه

حجم

۴۰٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۱۰۴ صفحه

قیمت:
۸,۵۰۰
تومان