کتاب به هیچ کس نگو
معرفی کتاب به هیچ کس نگو
کتاب به هیچ کس نگو نوشته هارلن کوبن یک نویسنده آمریکایی است که در سبک رمانهای معمایی و مهیج کار میکند. در داستانهای او معمولاً به رویدادها، قتل یا تصادفهای مهیب گذشته اشاره میشود. در میان کارهای او، دو مجموعه وجود دارد که هرکدام یک شخصیت اصلی ثابت دارند و ماجراها در نیویورک و نیوجرسی رخ میدهند. از طرفی بعضی شخصیتها در میان رمانهایش مشترک هستند.
درباره کتاب به هیچ کس نگو
کتاب به هیچ کس نگو با روایتی آغاز میشود که در آن قهرمان داستان همراه با همسرش در اطراف یک دریاچه که ارث خانوادگیشان است قدم میزنند و شنا میکنند که هوا تاریک میشود، همسرش از آب بیرون میرود که ناگهان صدای جیغ همسرش را میشنود. از آب بیرون میٰود و به سمت همسرش میرود که یک چوب بیس بال به شکمش میزند و بعد هم چیزی را به سرش میکوبد و او بیهوش میشود.
خواندن کتاب به هیچ کس نگو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات داستانی پر هیجان و معمایی پیشنهاد میکنیم
متاسفانه اصلا ترجمه خوبی نبود☹🤷🏻♀️
واقعا ترجمه خیلی افتضاحه،یه کلمه هایی به کار برده شده که حس میکنی داری کتاب شعر میخونی،متاسفانه نتونستم بیشتر از ده صفحه بخونم گذاشتم کنار
کتاب های هارلن کوبن معرکه است اما این ترجمه افتضااااح بود گنگ و پر از غلط املایی، بابدبختی کتاب رو تموم کردم چون پولم هدر نشه! داستان کتاب خیلی خوبه اما با این ترجمه ابدا
ترجمه افتضاح و پر از غلط املایی اصلا نتونستم بخونم ولش کردم
ترجمه افتضاح
چرا هیچکدوم از کتابهای این نویسنده در بخش طاقچه بی نهایت قرار نگرفته؟؟!!!
من خوشم نیومد به عنوان اولین کتابی که تو این ژانر خوندم نتونست جذبم کنه آخر کتاب خیلی مسخره بود و اصلا با عقل جور در نمیومد ترجمه هم واقعا افتضاح بود جمله های نامفهوم و پیچیدگی الکی هم زیاد