کتاب حضرت فاطمه (س)؛ قصههای زندگی
خواندن نظراتمعرفی کتاب حضرت فاطمه (س)؛ قصههای زندگی
حضرت فاطمه (س) اثر جواد نعیمی، جلد سوم از مجموعه چهارده جلدی قصههای زندگانی چهارده معصوم (ع) است که به زندگی حضرت حضرت فاطمه (س) میپردازد.
مجموعه چهارده جلدی قصههای زندگانی چهارده معصوم (ع) به زندگی چهارده معصوم میپردازد و ادوار مختلف زندگانی آن بزرگواران را از بدو تولد تا پایان عمر با نثر داستانی بیان میکند.
این مجموعه شامل مینیمالها و داستانکهایی با موضوعاتی نظیر ارتباط معصوم با مردم، حاکمان، دوستان و دشمنان است.
خواندن مجموعه قصههای زندگانی چهارده معصوم (ع) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این مجموعه به همۀ کسانی پیشنهاد میشود که میخواهند در قالب داستانهای شیرین و خواندنی دربارۀ راه و روش زندگی ائمۀ معصومین بدانند و مشی ایشان را سرلوحۀ زندگی خود قرار دهند.
سبزپوشان باغ بهشت (قصههای چهار بانوی بزرگ برگزیده)
جواد نعیمی
امام جواد (ع)جواد نعیمی
دفتر خاطرات فضه (کنیز حضرت زهراعلیهاالسلام)محمدرضا انصاری
۳,۴۰۰۶۰%
خیلی کتاب خوبیه😄😄😄😇😇😆💖💖💗💘💝💝💝💛💚💙❤💙💙💜💋💓💕🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎁🎀🌹🌹🌹🌸🌸🌷🌴🌲🌲🌱🌽🌼🌻🌺🍃🍂🍁🍀🌈🌈🌿🌾
اول کتاب در مورد حضرت خدیجه صحبت کرده که بیوه بودن و چهل ساله در صورتی که طبق روایات موثق چنین نبوده و ایشان دوشیزه ای حدود ۲۵ سال بودند. وقتی در مورد تاریخ شیعه کتاب مینویسند باید به منابع
به نظر من کتاب خیلی خوبیه و میتونیم داستان های خوبی از حضرت زهرا (س) بخونیم و از ایشون الگو بگیریم
خیلیییی کتاب خوبیه
«کتاب سوم از طرح مطالعاتی» خب این یه مجموعه ۱۴ جلدی هست که قصد دارم همش رو بخونم، این جلدش خیلی خیلی جالب و زیبا بود چیز هایی در مورد حضرت زهرا سلام الله علیها نوشته شده بود که جذاب و تاثیر
بسیار زیبا و تاثیر گذار بود و متنی بسیار دل نشین داشت... حتما توصیه میکنم برای شناخت بیشتر این بانوی بزرگ این کتاب رو مطالعه کنید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸