دانلود و خرید کتاب امام علی (ع)ِِ؛ قصه‌های زندگی جواد نعیمی
تصویر جلد کتاب امام علی (ع)ِِ؛ قصه‌های زندگی

کتاب امام علی (ع)ِِ؛ قصه‌های زندگی

معرفی کتاب امام علی (ع)ِِ؛ قصه‌های زندگی

امام علی (ع) اثر جواد نعیمی، جلد دوم از مجموعه چهارده جلدی قصه‌های زندگانی چهارده معصوم (ع) است که به زندگی حضرت امام علی (ع)، امام اول شیعیان می‌پردازد.

مجموعه چهارده جلدی قصه‌های زندگانی چهارده معصوم (ع) به زندگی چهارده معصوم می پردازد و ادوار مختلف زندگانی آن بزرگواران را از بدو تولد تا پایان عمر با نثر داستانی بیان می‌کند.

این مجموعه شامل مینی‌مال‌ها و داستانک‌هایی با موضوعاتی نظیر ارتباط معصوم با مردم، حاکمان، دوستان و دشمنان است.

خواندن مجموعه قصه‌های زندگانی چهارده معصوم (ع) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این مجموعه به همۀ کسانی پیشنهاد می‌شود که می‌خواهند در قالب داستان‌های شیرین و خواندنی دربارۀ راه و روش زندگی ائمۀ معصومین بدانند و مشی ایشان را سرلوحۀ زندگی خود قرار دهند.

گـمـنـآمـ خـواهـیـمـ مـآنـد..
۱۴۰۰/۰۵/۲۷

خواستن اسمش را از جهان حذف کنند، امروز پس از پایان هر مکالمه میگوییم، ❤️یاعلی❤️

رضا.صاد
۱۴۰۰/۰۵/۱۱

«کتاب دوم از طرح مطالعاتی» خوب بود اما فکر میکنم می‌تونست روایت های بیشتری داشته باشه این یه مجموعه ۱۴ جلدی هست پیشنهاد میدم همش رو بخونید نویسنده عزیز مختصر و مفید و به صورت داستانی زندگی ۱۴ معصوم علیهم السلام رو

- بیشتر
Chaharband
۱۴۰۰/۰۴/۰۵

سلام صفحه 112 یک خط مونده به آخر به اشتباه نوشته پسر عمش که باید اصلاح بشه به پسر عمویش

- ای علی! مثل این‌که تقاضایی داری و برای کاری آمده‌ای؟ چهرهٔ شوق‌آلودهٔ امام، بر چهرهٔ پیامبر می‌افتد، نگاهشان در هم گره می‌خورد و علی (ع) درحالی‌که به زمین می‌نگرد، می‌گوید: - ای رسول خدا! شما از پیوند خویشاوندی‌مان و از پایداری من در راه دین و از تلاشم در راه پیشبرد اسلام آگاهید. - تو از آنچه می‌گویی بالاتری، ای علی! - در این صورت، اگر صلاح بدانید... . - چه می‌خواهی بگویی؟ - اگر صلاح بدانید، فاطمه را خواستگاری کنم.
رضا.صاد
علی‌جان! تو در این جهان و آن جهان برادر منی. سوگند به خداوندی که مرا به‌حق برانگیخته است، من از آن روی، برادریِ تو را عقب انداختم تا تو را در دنیا و آخرت، برادر خویش بخوانم.
- ارزش شمشیری که علی در روز جنگ خندق زد، از عبادت همهٔ جهانیان، برتر و بالاتر است!
flora
در این جنگ (جنگ اُحد) آن‌که بیش از همه، فداکاری می‌کرد و هر حمله‌ای را از پیامبر خدا (ص) دور می‌ساخت، علی‌بن‌ابی‌طالب (ع) بود. - ای رسول خدا! آن‌قدر شمشیر زدم که شمشیرم شکست! - بیا بگیر. با این ذوالفقار، نبرد کن. علی (ع) شمشیر پیامبر را گرفت و همچنان به دفاع از رسول خدا ادامه داد تاآن‌جاکه بیش از شصت زخم بر سروصورت و بدنش وارد آمد. در همین جنگ بود که به‌خاطر تلاشها و دلاوریهای امام‌علی (ع)، فرشتهٔ وحی فریاد برآورد که: - لا سَیفَ اِلاّ ذُو الفَقار و لا فَتی اِلاّ عَلِی،
flora
اگر علی بخواهد قیام کند، با این تعداد کمِ پیروانِ حق، در برابر انبوه باطل‌گرایان، نتیجه‌ای جز شکست برای اسلام به‌بار نخواهد آمد.
«در میان مردم کسی هست که با خدای خویش معامله می‌کند و جان خویشتن را برای رضای او نثار می‌کند و خداوند با بندگان خود مهربان است.»
هیبت و اُبهت علی (ع) مانع از آن شد که کوچکترین آسیبی به وی برسانند.
مرا از مرگ هراسی نیست، آن‌هم در راه دفاع از شخصیت گرانقدری چون شما. هیچ بیمی ندارم و با جان‌ودل این کار را خواهم کرد.
خداوند اراده کرد که نام علی (ع) چون گُلی خوش‌بو در سینه‌های مؤمنان بروید و همهٔ دنیا را عطرآگین کند.
چه می‌شود کرد؟ باید به خدا توکل کنیم و از او بخواهیم که گرفتاریها را برطرف کند.
سه چهار روزی که گذشت، کعبه دوباره حال و هوایی دیگر یافت و درحالی‌که گروهی گرداگرد خانهٔ خدا می‌چرخیدند، حیرت‌زده و ناباورانه دیدند که همان دیوار، همان خاره‌سنگ، بار دیگر گشوده شد و فاطمه، دختر اسد و همسر ابوطالب، قدم به بیرون گذاشت. اما این‌بار تنها نبود؛ بلکه نوزادی بر دامن داشت. نوزاد، پسر بود و زیباروی! انگار که فاطمه ماه را در آغوش داشت.

۶۰%