کتاب معماری و خودشکوفایی کودکان
معرفی کتاب معماری و خودشکوفایی کودکان
کتاب معماری و خودشکوفایی کودکان نوشته جمالالدین مهدینژاد درزی و مهدیه حسنخانی درباره خودشکوفایی در کودکان است.
برای اولین بار گلدشتاین واژهی خود شکوفایی را استفاده کرد و از خودشکوفایی به معنی اینکه تمام وجوه خود را به فعالیت درآوریم و از تمام قابلیتهای وجود خویش استفاده کنیم به کار برد. در نتیجه خود شکوفایی مانند پروسهی تغییر نیروهایی که در فرد وجود دارد، در حدکمال است انسان خود شکوفا انسان کاملی است که زندگی و کنش وری او در حد کمال است و غنای زندگی فرد خودشکوفا بیشتر از دیگران است در مجموع، واژهی «خود شکوفایی» را میتوان در معنای پرورش و به کار بردن تمام قابلیتهای بالقوه و قریحهها و استعدادهایی که در فرد وجود دارد معنا کرد.
در دهه های ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ با پیشرفت علم، رویکردهای رفتاری انسان و محیط اطراف انسان با هم گره خورد که جدا شدن آنها از هم امکان پذیر نبود، این رویکرد معتقد است که ادامه دهنده¬ی هستی و شخصیت افراد محیط است به عبارتی افراد تنها پذیرندهی صرف تاثیرات محیطی نیستند بلکه در محیط تغییر نیز ایجاد میکنند این رویکرد معتقد است که رابطهی انسن و محیط به صورت پویا و قابل تغییر می باشد و رابطهی انسان با محیط را سطحبندی میکند از طرفی شاید به دلیل قید و بندها و فشارها، شیوههای رفتاری فرد یا گروه تغییر کند که رسیدن به این سطح با استفاده از به حداکثر رساندن شیوه های استفاده از محیط و قابلیت محیط صورت می گیرد.
در نتیجه، هسته ی زندگی هر فردی یادگیری است که این یادگیری حتی در زمانی که به آن فکر نمی کنیم نیز اتفاق می افتد هیج رفتاری در محیط خلا اتفاق نمی افتد در نتیجه محیط کالبدی، راههای گوناگون رفتار است. هر محیط آموزشی از عناصر و مولفههایی تشکیل میشود که این مولفه ها در کنار هم معنا مییابد و هرکدام از این مولفهها در تشکیل رفتارهای مختلف انسان موثر می باشد.
کتاب حاضر در پی جستجوی مولفههایی، برای طراحی محیطی است که در خودشکوفایی دانش آموزان موثر باشد.
خواندن کتاب معماری و خودشکوفایی کودکان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
روانشناسان کودک و مربیان پرورشی
فهرست کتاب معماری و خودشکوفایی کودکان
- فصل ۱: خودشکوفایی و کالبد
- فصل ۲: معماری و تاثیر بر خودشکوفایی
- فصل ۳: گزارش کار
- فصل ۴: عوامل تاثیرگذار بر خودشکوفایی
- فصل ۵: ارائه راهکارها
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۴۵ صفحه
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۴۵ صفحه