کتاب کرشمه کلام
معرفی کتاب کرشمه کلام
کتاب کرشمه کلام نوشتهٔ فاطمه سادات شاهوران (مرجان) در نشر خط آخر چاپ شده است. این کتاب مجموعه اشعار فاطمه سادات شاهوران است که در قالب غزل سروده شده است. اشعار او در قالب مثنوی نیز در کتاب کرشمه کلام ۲ به چاپ رسیده است.
درباره کتاب کرشمه کلام
سرودههای کتاب کرشمه کلام از جدیدترین غزلهای شاعر شروع میشود و با اشعار قدیمیتر او خاتمه مییابد. در انتها ۱۷ غزل مشترک آورده شده که حاصل همسرایی او با استادش آقای مسعود راد است. تمام سرودههای فاطمه سادات شاهوران بداهه هستند و در کسری از زمان سروده شدهاند و به گفتهٔ او هرگز برای سرایش قطعهای روزهای متمادی فکر نکرده است و گاهی در یک روز ۳ تا ۴ اثر سروده است.
کتاب کرشمه کلام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به اشعار معاصر در قالب غزل پیشنهاد می شود.
درباره فاطمه سادات شاهوران
فاطمه سادات شاهوران (مرجان) با تخلص مرجانه در شیراز چشم به جهان گشود و تحصیلات خود را در شیراز و تهران گذراند. در کودکی علاقهای به نگارش نداشت و همیشه از زنگ انشا فراری بود. اما بعدها با حمایت پدر و مادر و تشویق همسرش به نگارش روی آورد. پس از مدتی که به نثر مینوشت، به نظم نیز علاقهمند شد. اولین غزل او در بهار ۲۰۲۰ میلادی سروده شد. از آغاز سال ۱۴۰۰ به قالب مثنوی نیز علاقهمند شد و سپس به یادگیری عروض و قافیه نیز پرداخت. فاطمه سادات شاهوران در حال حاضر با مجلهٔ زن روز در ایران و مجلهٔ هفتهٔ مونترال در کانادا همکاری میکند. همچنین او فعالیت وسیعی در مجلهٔ الکترونیکی خوابگردها و همچنین پیجهای مختلف نشر اثر شاعران در اینستاگرام را دارد.
بخشی از کتاب کرشمه کلام
«سروده ای را تقدیم به استاد بزرگوارم جناب راد میکنم باشد که رقص قلمشان جاودان باشد .
نقش واژه در دل شعرت شده دُری گران
می نشیند بر دل هر عاشقی تا عمق جان
تا قلم دستت بگیری واژه در فرمان توست
یک بغل مردانگی ، فرزانگی گو در فغان
در بداهه ، در فصاحت ، درحلاوت سروری
شعر و اشعارت به دنیای ادب ورد زبان»