دانلود و خرید کتاب زندگی‌نامه، اندیشه و آثار محمد داراشکوه حسین علی‌جعفری
تصویر جلد کتاب زندگی‌نامه، اندیشه و آثار محمد داراشکوه

کتاب زندگی‌نامه، اندیشه و آثار محمد داراشکوه

معرفی کتاب زندگی‌نامه، اندیشه و آثار محمد داراشکوه

کتاب زندگی‌نامه، اندیشه و آثار محمد داراشکوه اثر حسین علی‌جعفری و محمدرضا دهقانی‌زاده به بررسی زندگی و افکار یکی از بزرگترین عارفان هند، محمد داراشکوه می‌پردازد. 

درباره‌ی کتاب زندگی‌نامه، اندیشه و آثار محمد داراشکوه

محمد داراشکوه (۱۰۶۹- ۱۰۲۴ هـ. ق) ملقب به شاه بلنداقبال فرزند چهارمین پادشاه سلسله گورکانی هند از نویسندگان و عارفان بزرگ هند بود. او پیرو مذهب حنفی و پیرو سلسله قادریه بود و وی را قطب وقت می‌دانستند. او در تلاش بود تا با تکیه بر نظریه وحدت وجود و مطالعه آثار هندویی بین دین اسلام و آیین هندویی تطبیق ایجاد کند. او در رساله حق‌نما راه‌های سیر و سلوک و عرفان را به زبان ساده بیان کرد. نظریات عرفانی وی را می‌توان به سه دسته تقسیم کرد: ضرورت اولیاء الله، ضرورت مرشد و شیخ، ترقی و کمال صوفی و وحدت وجود/ توحید ادیان.

حسین علی‌جعفری و محمدرضا دهقانی‌زاده در کتاب زندگی‌نامه، اندیشه و آثار محمد داراشکوه به شرح زندگی و افکار و اندیشه‌های او پرداخته‌اند. همچنین آثار داراشکوه را که به زبان فارسی نوشته شده است در ضمن این کتاب آورده‌اند. 

کتاب زندگی‌نامه، اندیشه و آثار محمد داراشکوه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم 

اگر از مطالعه زندگینامه‌ی عارفان بزرگ لذت می‌برید و دوست دارید با آثارشان آشنا شوید، کتاب زندگی‌نامه، اندیشه و آثار محمد داراشکوه برای شما است. 

بخشی از کتاب زندگی‌نامه، اندیشه و آثار محمد داراشکوه

در وی شهاب‌الدین محمد معروف به شاه‌جهان و ملقب به صاحبقران بود. مادر داراشکوه ارجمند بانو، دختر آصف خان، پادشاه ایران و نوهٔ میرزا غیاث‌بیگ تهرانی بود. نامش ممتاز محل، ملقب به مهد علیا، زنی زیبا و هنرمند بود و شاه‌جهان علاقهٔ خاصی به وی داشت.

وی در سال ۱۰۴۰ هـ. ق در برهانپور درگذشت و شاه‌جهان از مرگ وی بسیار متأثر شد و تصمیم گرفت آرامگاهی با عظمت از سنگ مرمر سفید در کنار رودخانهٔ جمنا برایش بسازد. به این منظور معماران، بنّایان، مهندسان، حجاران، نجاران و دیگر صنعتگران ماهر را از جاهای دور و نزدیک هند و ایران فراخواند و بنای تاج محل را که اکنون زیباترین و نفیس‌ترین بناهای تاریخی هند است، بنیاد نهاد. اکنون این بنا موردبازدید گردشگرانی که به آگره می‌روند، قرار می‌گیرد.

شاه‌جهان تصمیم داشت که در ساحل دیگر رودخانهٔ جمنا و روبروی بنای تاج محل، آرامگاهی از سنگ مرمر سیاه برای خود بسازد، اما به‌دلیل بیماری و ناتوانی جسمی و روحی، همچنین تسلط پسرش اورنگ‌زیب بر وی، نتوانست به مقصودش برسد و پس از مرگ در کنار ممتاز محل همسر محبوبش دفن گردید.

داراشکوه به‌عنوان پسر ارشد خانواده، سه برادر به نام‌های اورنگ‌زیب (عالم‌گیر)، محمدشجاع، مرادبخش و چهار خواهر به نام‌های پرهیزبانو بیگم، جهان‌آرا بیگم، روشن‌آرا بیگم و ثریابانو بیگم داشت.

جنگ و صلح (کتاب سوم و چهارم)
لئو تولستوی
مجموعه کتاب های جلال آل احمد
جلال آل احمد
چه کسی از سوزان سانتاگ می ترسد؟
کورین روندو
استرس را به زانو درآوریم
لیونل کودرون
Iran under Shadow of Hard Economic Sanctions International
مجید بزرگمهری
فیزیولوژی ورزشی قلبی - عروقی (پیشرفته)
دنیس ال. اسمیت
چگونه بی شعور نباشیم؟
فاطمه تقی لو
تفسیر نقشه
نارایان باوس
نیمه خالی لیوان همیشه پر است...
مری کاراپتیان آلورد
نقش سرمایه اجتماعی بر توسعه پایدار شهری
علی اکبر رضایی
سرپرستی اطفال در حقوق ایران
سیده‌فاطمه هاشمی‌کروبی
چالش های حقوقی رحم اجاره ای
سیامک آرین پور
استراتژی های کنترل و تصمیم گیری برای بهبود عملکرد تصفیه خانه های فاضلاب
ای. سانتین
می دانی، صنوبرها آواز که می خوانند می میرند
معصومه سیاه پشت خاچکی
شیطان در شهر سپید
اریک لارسن
پروانه تو را می شناسم
هالی کلر
ده مورد در اخلاق پزشکی
سیامک افشین مجد
طبیعت شکل می گیرد
جان پل
آموزش مجازی، آری یا نه؟
محبوبه جرام
دنیای تخت (جلد پنجم؛ جادوی مرجع)
تری پرچت
نظری برای کتاب ثبت نشده است
خصلت‌های داراشکوه و مصاحبت وی با اهل معنا حکومت بنارس در ۷۵ مایلی الله‌آباد متعلق به داراشکوه بود. این شهر مقدس‌ترین مکان هندوان و مرکز مقدسان و دانشمندان آن قوم به‌شمار می‌رفت. داراشکوه که شاه‌زاده‌ای سلیم‌النفس و دانشمند و آگاه بود، در سال‌های ولیعهدی خود، نشست با درویشان، عارفان و دانشمندان را مایهٔ افتخار خود می‌دانست. وی در بنارس علما و دانایان هند را دور خود گرد آورد و به راهنمایی
کاربر ۲۰۲۶۸۰۶

حجم

۷۶٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۷۹ صفحه

حجم

۷۶٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۷۹ صفحه

قیمت:
۱۳,۸۰۰
تومان