کتاب اسرار جنگ به روایت اسرای عراقی
معرفی کتاب اسرار جنگ به روایت اسرای عراقی
کتاب اسرار جنگ به روایت اسرای عراقی، نوشته مرتنضی سرهنگی است. این کتاب خاطرات اسیران عراقی است که آن روزها میآمدند پای ضبط صوت نویسنده و این خاطرات را تعریف میکردند به انقلاب ایران دلبسته بودند. بعضیشان از ترس نیامدند و بعضیها وفاداریشان به آرمانهای حزب بعث دست نخورده مانده بود و حاضر نبودند حتی صداشان در خاک ما بماند!
جنگ ایران و عراق یکی از بزرگترین اتفاقات معاصر جهان است و بررسی دو جانبهی افراد شرکت کننده در این جنگ جنبه تاریخی مهمی دارد. این کتاب روایتهایی مستند و جذاب است از دوران اسارت سربازان عراقی.
خواندن کتاب اسرار جنگ به روایت اسرای عراقی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به تاریخ معاصر ایران پیشنهاد میکنیم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب اسرار جنگ به روایت اسرای عراقی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | اسرار جنگ به روایت اسرای عراقی |
| حجم فایل کتاب | ۱.۷ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸-۹۶۴-۱۲-۱۷۱۱-۴ |
| تعداد صفحهها | ۴۰۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۴۷۰۰۰ تومان |

شنیدن شجاعت و بزرگی رزمندگان ایران از زبان دشمن بسیار شیرین است.
راستش من از کتب موضوع دفاع مقدس وطالعات زیادی دارم،این کتاب متاسفانه زیاد دلچسب نیست،شاید علت اصلیش اینه که اصلا تو زمان خود جنگ نوشته شده.در هر صورت به نظرم صحبتهای اسرای عراقی بشدت همراه با مبالغه و بزرگنمایی هست-داستانهای...بیشتر
درود بر شما خیلی به نظرات افراد اسیر نمیشه توجه کرد همین افراد تا قبل اسارت تجاوز و مبارزه میکردن