کتاب قصۀ با تو بودن
خواندن نظراتمعرفی کتاب قصۀ با تو بودن
نرگس نوری( -۱۳۵۱)، نویسنده است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
« اواخر اسفند است، چیزی به عید نمانده است. همۀ زنهای همسایۀ خانهای که ما توش زندگی میکنیم، مشغول خانه تکانی هستند بجز زن همسایۀ جدیدمان آقا جلال، این طور که معلوم است آدمهای نرمالی نیستند.
رنگ و روی آقا جلال عین زردچوبه زرد است. بعضی وقتها کمتر، بعضی وقتها بیشتر. حرف که میزند، صداش از ته دماغش درمیآید. انگار عمری چاهکنی کرده است. راه که میرود، تاب تاب میخورد. چشمانش انگار «نا» ندارد، خمار خمار است. آخر شبها از اتاقش بوی تریاک میآید. نه که دیوار به دیوار ما هستند، اینست که هر کار میکنند، انگار تو اتاق ما هستند. هر روز هم دعوایشان است. یک روز و یک شب نیست که صداشان خانه را نگیرد رو سر. صدای گریۀ بچۀ قنداقیشان کلافهمان کرده است. بعضی وقتها آن قدر حرصم میگیرد که دلم میخواهد بروم تو دهان بچۀ نیموجبیشان، متکا بچپانم که خفهخان بگیرد. ایرج که دیشب زده بود به سیم آخر».
لحظههای انتظار
نسرین ثامنی
سرنوشت پائیزیمژگان مکاریان
پریماهفاطمه عمانی
تلخ و شیریننسرین ثامنی
فصل آخرمژده اسفندیاری راد
شورانگیزامیر برزگر خراسانی
پستوهای عشقعزیز الله رحیمیان (فرخ)
مهیارفائزه عیدیپور
نارگیل های تلخپانیذ ذاکر
سوار بر قایق محبتاکرم واحدی
پایان خوش انتظارسمانه مقدم
هلاک و هستینسرین قدیری (کافی)
زیناخدیجه تاجالدین
خاطرات یک مغپائولو کوئیلو
هم دیوارمیترا داور
گام، آرپژ، آکورد، تمرینبهزاد شیرزادی فولادی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
تا وسطای داستان به نظر داستان خوبی می آمد اما از آنجا که شراره فهمید همایون عاشق مهناز شده و خودش طلاق گرفت و بانی ازدواجشون شد و حتی خانه اش را به نام همایون زد خیلی غیر واقعی و
باسلام به همه این رمان ازهرجهت خواندنی وزیبا بود وباعث میشدانسان باتک تک شخصیت ها همزادپنداری کنه بعضی نقاط ضعفهایی داشت که بیش از حدبرای شخصیتها درافکارشون گفتگوطراحی شده بود ولی در کل بسیارخواننده زا بافضاها اشنامیکردواحساسهارا القامیکرد،باتشکرازنویسنده گرامی
کلا خواندن این کتاب برای نوجوانان خوبه.چون یک قصه پردازی خیال گونه داره.مثل کارتونها.
اوایل کتاب خوب بود یعنی قابل خوندن بود ولی آخرش اصلا قشنگ نبود و دور از واقعیت
قصه قشنگی بود ولی از نوشته های تکراری که چیز کمی بود خوشم نیومد