کتاب مکاشفهی موخر
مجموعه شعر
معرفی کتاب مکاشفهی موخر
کتاب مکاشفهی موخر تعدادی از دلنوشتههای ایوب آقاخانی است در قالب شعر نو و سپید.
ایوب آقاخانی متولد یک آبان ماه سال ۱۳۵۴ در تبریز است. او مدرک تحصیلی کارشناس نمایش با گرایش ادبیات نمایشی از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی ۱۳۷۸ گرفت و پس از آن در کارشناسی ارشد نمایش با گرایش ادبیات نمایشی از دانشکده هنر دانشگاه تربیت مدرس ۱۳۸۱ تحصیل کرد.
داوری در جشنواره های مختلف و متعدّد تئاتر بر عهدهیاو بوده است (نظیر جشنواره های منطقه ای، جشنواره های استانی، جشنواره های دانشجوئی و دانشگاهی، جشنواره های نمایشنامه خوانی، جشنواره تئاتر فجر و…) و نمایش رادیوئی – از ۱۳۷۹ تا کنون.
دبیر نخستین دوره جشنواره نمایشهای کوتاه رادیوییِ «انتخاب»-۱۳۸۸.
داور جشنواره دانشگاه آمریکایی بیروت (جشنواره برنامه های رادیویی آسیا و اقیانوسیه) – ۲۰۰۹.
بیشترین شهرت آقاخوانی در زمینهی تئاتر است اما او را با بازیاش در سریال داوران و نویسندگی مجموعه دانی و من هم میشناسند.
خواندن کتاب مکاشفهی موخر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به شعر معاصر پیشنهاد میکنیم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مکاشفهی موخر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | مکاشفهی موخر |
| عنوان دیگر: | مجموعه شعر |