کتاب ایده ماندگار (خلاصه کتاب)
معرفی کتاب ایده ماندگار (خلاصه کتاب)
میکروکتاب ایده ماندگار اثر چیپ و دن هیث، که در ایران به نام «ایده عالی مستدام» شناخته میشود، شش نکته دارد که به شما کمک میکند تا ایدههایتان را در ذهن مردم ماندگار کنید.
میکروکتاب چکیدهای از کتاب اصلی است که در زمانی حدود ۵۰ دقیقه دانش کامل کتاب را در اختیار شما میگذارد و مهمتر اینکه فضای کتاب کامل حفظ شده و لذت مطالعه را از دست نمیدهید.
درباره میکروکتاب ایده ماندگار
نویسندگان این شش نکته درباره ایده ماندگار را به شکلی ساده و جذاب و داستانی بیان میکنند. در این میکروکتاب هر نکته را با داستانهایی مفید بهتر درک میکنید و میبینید که چطور طرحهای کسبوکار یا ایدههایتان را به نحوهای ارائه دهید که در یاد همه باقی بماند و افراد جذب شما شوند.
این کتاب به بیش از ۲۵ زبان ترجمه شده و یکی از پرفروشترین کتابهای کارآفرینی جهان شناخته میشود.
خواندن میکروکتاب ایده ماندگار را به چه کسانی پیشنها میکنیم
چه کارفرما باشید و چه کارمند ساده، نکتههای کتاب ایده ماندگار، به روی شما افقهای تازهای در دنیای کسب وکار خواهد گشود.
درباره چیپ هیث و دن هیث
چیپ هیث، استاد رفتار سازمانی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه کسبوکار استنفورد است. او یک محقق هم هست و تمرکز تحقیقاتش روی این است که چرا برخی از ایدهها در بازار بزرگ دوام میآورند و رشد میکنند. مقالههای دکتر هیث در نشریههای ساینتیفیک آمریکن، فایننشال تایمز، واشنگتن پست، بیزنس ویک و روانشناسی امروز چاپ شدهاند. او فارغالتحصیل دانشگاه استنفورد و دانشگاه A&M تگزاس است و یکی از نویسندگان محبوب در فَست کُمپانی محسوب میشود.
دن هیث که به چیپ در نوشتن این کتاب کمک کرده، مشاور موسسه آموزشی دوک است. او پیش از این، پژوهشگری در دانشکده کسبوکار هاروارد بود و در حال حاضر متخصص طراحی و ارائه برنامههای آموزشی موسسه است. آقای هیث دانشآموخته دانشکده کسبوکار هاروارد و دانشگاه تگزاس در اوستن است. همچنین او یکی از بنیانگذاران شرکت «بهتر فکر کن» است؛ شرکتی که به تولید کتابهای درسی دانشگاهی مشغول است.
بخشی از میکروکتاب ایده ماندگار
مهمترین بخش یک خبر، لید (lead) آن است. اصولا همه گزارشگران یاد گرفتهاند که باید گزارش خود را با بهترین خبر و بهترین جمله که به آن لید میگویند، آغاز کنند.
مهمترین خبر میتواند یک معجزه در علم پزشکی یا یک اتفاق سیاسی باشد. بعد از اینکه گزارشگر این خبر را خواند، به ترتیب اخباری که اولویت کمتری دارند، خوانده میشوند. به این ویژگی در دنیای خبر «هرم وارونه» میگویند.
در زمان جنگ گزارش وارونه بسیار کاربرد داشت. گزارشگران باید تمام اخبار را تلگراف میکردند، اما این احتمال وجود داشت که بخش مهمی از اخبار به دست مردم نرسد. ممکن بود ارتباطشان دچار اختلال شود، خودشان تیر بخورند یا خطوط ارتباطی از بین برود. به همین دلیل این افراد مهمترین گزارش خودشان را در اولویت قرار میدادند.
اما در این بین گزارشگران دچار اشتباه میشوند و با زیر و رو کردن جزئیات نمیدانند که کدام داستان را باید در اولویت قرار دهند یا کدام داستان برای خواننده جالب خواهد بود!
گزارشگران حرفهای معتقدند که افراد هر چه زمان بیشتری روی یک گزارش بگذارند، احتمال اینکه اشتباه کنند، بیشتر میشود. روزنامهنگاران این اشتباه را با عنوان «دفن کردن لید کردن خبر» نامگذاری کردهاند. در این صورت روزنامهنگار اجازه میدهد که مهمترین بخش یک داستان در ساختار اصلی گزارش، غرق شود.
حجم
۸۱٫۹ کیلوبایت
تعداد صفحهها
۲۱۲ صفحه
حجم
۸۱٫۹ کیلوبایت
تعداد صفحهها
۲۱۲ صفحه
نظرات کاربران
کل کتاب در مورد اینه که چطور ایده های خودمون رو در ذهن دیگران ماندگار کنیم.توی هر فصلی هم مثالهای واقعی و جذابی زده شده..در کل خوب بود..روان ترجمه شده.👍