کتاب جوهره امت واحده اسلامی
معرفی کتاب جوهره امت واحده اسلامی
کتاب جوهره امت واحده اسلامی را موسسه اندیشکده برهان منتشر کرده است. این کتاب به تبیین نظریهی امت واحدهی اسلامی بر مبنای آموزههای وحیانی میپردازد و آن را با زبانی قابل فهم و روان به خواننده منتقل میکند
درباره کتاب جوهره امت واحده اسلامی
با توجه به توصیه و تأکید مستمر مقام معظم رهبری ادام الله ظله الوارف مبنی بر تشکیل امّت اسلامی واحد و حفظ تمدن غنی دینی و بسط وگسترش تفکر ناب محمدی و به خصوص حفظ بصیرت و هوشیاری همه آحاد و جوامع مسلمان در شرایط کنونی دنیای اسلام و لزوم بیداری اسلامی در مقابل توطئهها و شبیخونهای فرهنگی غرب، در این نوشتار، به تبیین امّت واحده اسلامی بر مبنای آموزههای وحیانی و آیات و روایات مرتبط با آن میپردازیم. انشاءالله این سعی ناچیز، در مسیر رشد و تعالی و بالندگی بیشتر دین مبین اسلام، ثمربخش باشد. این کتاب سعی دارد اهمیت جوهره امت واحده اسلامی را بر اساس آیات الهی بررسی کند.
خواندن کتاب جوهره امت واحده اسلامی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به علوم دینی و ارتباط آن با علوم سیاسی پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب جوهره امت واحده اسلامی
در زبان عربی، واژهٔ «اَمّ» یعنی بهسوی کسی رفتن و قصد کسی یا چیزی را در سر پروراندن. به کسی که دیگران بهمنظور طاعت و اخذ امر و نهی، بهسوی او آمده و پیدرپی قصد حضور او را در سر میپرورانند، «اِمَامْ» گفته میشود و به زنی که فرزنددار میشود، چون پیدرپی کودک بهسوی او رفته و قصد میکند به او پناه بگیرد، «اُمّ» و به مادر شدن «اُمُومَه» میگویند و به جلو یا روبهرو، که انسان به هنگام حرکت بهسوی آن حرکت میکند و حرکت بهسوی آن را قصد میکند، «اَمام» اطلاق میگردد و به وطن که انسان قصد اقامت در آن را در سر دارد و نیز به هرجا برود بهسوی آن باز میگردد، «اُمَّه» میگویند و به جماعت مردم هرقدر که باشند، به اعتبار قصد مشترک و بهلحاظ اینکه برمبنای وحدت عقیده و عمل، حرکت بهسوی هدف خاصی را قصد مینمایند، «اُمَّه» اطلاق میشود.
نظریهٔ امت واحده
طبق منابع دینی، قبول دین اسلام و پذیرش اندیشه و روش دینی، موجب وحدت و همسویی آحاد مسلمانان گردیده و آنها را به امت واحده تبدیل میکند. لذا قرآن خطاب به اهل کتاب میفرماید:
«یَاأَهْلَ الْکِتَابِ تَعَالَوْاْ إِلی کَلِمَةٍ سَوَاءِ بَیْنَنَا وَ بَیْنَکمُ أَلَّا نَعْبُدَ إِلَّا اللَّهَ وَ لَا نُشرْکَ بِهِ شَیئًا وَلَا یَتَّخِذَ بَعْضُنَابَعْضًا أَرْبَابًا مِّن دُونِاللَّهِ فَإِن تَوَلَّوْاْ فَقُولُوا اشْهَدُواْ بِأَنَّا مُسْلِمُون»
حجم
۶۳٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۴۶ صفحه
حجم
۶۳٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۴۶ صفحه