کتاب نگرانی را از خود برانیم
معرفی کتاب نگرانی را از خود برانیم
کتاب نگرانی را از خود برانیم، نوشتهی لوئیس لووی، ۳۰ راهکار عالی برای بیرون راندن تنش از خود دارد. کتاب نگرانی را از خود برانیم با ترجمهی جمیله فاضل در اختیارتان قرار دارد.
دربارهی کتاب نگرانی را از خود برانیم
دنیایی که امروز در آن زندگی میکنیم، مدام شرایطی را فراهم میکند که موجب استرس در وجود ما میشود. همهچیز با سرعتی باورنکردنی بالا پیش میرود و رقابتی عجیب در همهی موارد دیده میشود. ما آدمها از اثرات استرس و نگرانی دور نیستیم. و نمیتوانیم خود را ایزوله کنیم تا در محیطی دور از استرس و نگرانی زندگی کنیم. بنابراین باید یاد بگیریم که نگرانی را از خود برانیم. لوئیس لووی در کتاب نگرانی را از خود برانیم، ۳۰ راهکار عالی برای بیرون راندن تنش از خود ارائه میکند. روشهایی که اگر حتی یکی از آنها را عملی کنیم، نتیجهی عالی آن را میبینیم.
کتاب نگرانی را از خود برانیم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
نگرانی را از خود برانیم کتابی عالی برای تمام افرادی است که استرس و نگرانی بسیاری را تحمل میکنند. اگر از مطالعهی کتابهای روانشناسی لذت میبرید، کتاب نگرانی را از خود برانیم برایتان مفید و خواندنی است.
بخشی از کتاب نگرانی را از خود برانیم
زندگی پرتلاش، رقابتآمیز و پیچیدهی امروز همهی افراد را در معرض بسیاری از محرکهای تنشزا قرار میدهد که حاصل آن فشار روانی و طبیعتا اثرات چهارگانه آن اعم از عاطفی، رفتاری، شناختی و فیزیولوژ یک خواهد بود. بدون توجه به اینکه منبع استرس فرد در خانواده، محیط کار یا در محیط اجتماعی باشد، اثرات آن در همه جنبههای زندگی مشهود است. بیحوصلگیها، افسردگیها، اضطرابها و ترسهای اجتماعی، مشکلات فراموشی، کمی تحمل در مقابل حوادث، عصبانیتها و در نتیجـه افزایـش پرخاشـگریهای اجتماعـی و بالاخـره مشـکلات قلبـی ـــ عروقـی و بسیاری از مشکلات جسمانی دیگر، حاصل شرایط زندگی استرسزای امروز است. این شـرایط غالبا غیرقابل احتراز و خارج از کنترل فرد اسـت و لذا باید برای مقابله با آن و کاهـش اثـرات سـوء آن چـارهای اندیشـید. تغییـر سـبکهای زندگـی، اسـتفاده از فرصتهـای ارتباطـی بـا اطرافیـان، ورزش، شـوخطبعی، داشـتن روشهـای مثبـت و روشهای لذتبخش گذران اوقات فراغت و بسیاری از تکنیکهای دیگر که اصطلاحا مقابله با استرس نامیده شدهاند از جمله توصیههای روانشناسان در این زمینهاند.
فهرست
- قدرت شادی
- روحیه قدرشناسی
- آخرین هورا
- دربارهی نویسنده
مطالبش احتمالا توگوگل هم موجوده اما برای تازه کارها در این زمینه ارزش خوندن داره ومفیده پی دی اف هست فقط!
سلام اگه هیچ گونه اطلاعاتی و آگاهی ندارین که چطوری استرس ها و تنش ها رو از خودتون دور کنین، این کتاب با راهکارهایی که بهتون ارائه می ده می تونه که بهتون کمک های خیلی زیادی کنه🌻