کتاب شهریار در والاستریت
معرفی کتاب شهریار در والاستریت
کتاب شهریار در والاستریت نوشته سلمان امین سی ایدهی کلیدی از کتاب شهریار ماکیاولی برای تجارت در بازار بورس را مطرح میکند و سعی میکند با زبانی آسان و کارآمد این ایدهها را در اختیار خواننده قرار دهد.
درباره کتاب شهریار در والاستریت
ماکیاولی در میانههای قرن پانزدهم میلادی در فلورانس ایتالیا و در خانوادهای به دنیا آمد که برخلاف خودش، متوسط و معمولی بود. آن روزها در اروپا دورهی شکوه و اقتدار پادشاهیهای نوپدید بود. پس از زوال امپراتوری روم قدرتهای تازه یکی پس از دیگری سر برمیآوردند و پایههای حکومتهای قدرتمندی را بنا میکردند، اما ایتالیای آن زمان، زادگاه نیکولو، وضعوروز چندان خوبی نداشت؛ از آن روزهای باشکوه، جز کشوری چندپاره و پرآشوب چیزی باقی نمانده بود. او با دیدن این احوال بر آن شد درباره اصول فرمانفرمایی و حکومت کتابی بنویسد و آنرا به دودمان مدیچی تقدیم کند. این خاندان پرنفوذِ فلورانسی تا قرن هجدهم بر ایتالیا حکم میراند. او آرزو داشت با ایجاد اتحادی سراسری بار دیگر عظمت ایتالیا را زنده کند؛ عظمت را هم فقط شهریار آرمانیِ او به دست میداد. اما نباید فراموش کرد که ماکیاولی یکی از بدنامترین سیاستمداران و نظریهپردازان تاریخ است زیرا نظرات او همواره به سمت قدرت است. نویسنده در این کتاب سعی کرده است بهترین نظرات او را درمورد اقتصاد به شکلی کاربردی منتقل کند.
خواندن کتاب شهریار در والاستریت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام فعالین حوزه اقتصاد پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب شهریار در والاستریت
ماکیاولی در فصل سیزدهم شهریار تحلیل میکند وقتی این نیروها را باهم مقایسه میکنیم، بهآسانی میشود تفاوتها را فهمید. بورجا پس از اتکا به نیروهای خودی روزبهروز بر عظمت خویش افزود و درانتها همه دربرابر شوکت او سر تعظیم فرود آوردند.
بعد از حرفهٔ «آموزش همسریابی»، من هیچ کار دیگری را نمیشناسم که بهاندازهٔ بازار بورس آموزشگاه و کتاب و استادهای یکشبه که مانند قارچ از زمین سبز میشوند داشته باشد. هرکسی به هر طریقی میخواهد راه را از بیراهه تفکیک کند و دراِزای دریافت مبالغی پول، مسیر مستقیم بهسمت پولدارشدنِ شما را نشانتان دهد. فرمول این کار ساده است: «ااا! آیا از ضررهای متوالی خسته شدهاید؟ آیا بعد از سالها طفره و تقلا در این بازار هنوز اندر خم یک کوچهاید؟ چه نشستهاید که کارشناسان مجرب ما در چند دوره شما را به همهٔ آرزوهایتان خواهند رساند. سفارشی! تضمینی!»
حقیقت تحقیرآمیزِ این تجارت همین است. اغلب ما دوست نداریم خود را به زحمت بیندازیم که راهی بهسمت سیستم پایدارِ کسب سود پیدا کنیم؛ به همین دلیل، شیفتهٔ آدمهایی میشویم که دوست دارند از این ویژگیِ ما برای پرکردن جیب خودشان استفاده کنند. کسی که نمیداند دارد چه میکند، دربرابر وعدههای دیگران آسیبپذیر است.
وجهاشتراک بانمکی میان کسانی که میخواهند آموزش بدهند و آنها که میخواهند آموزش ببینند وجود دارد: «هر دو گروه کاری را که مدعیِ آناند انجام نمیدهند.» راستش اینجا نه چیز زیادی برای یاددادن هست، نه موضوع چندانی برای یادگیری وجود دارد. همیشه گفتهام که اصول بنیادین این تجارت، دستبالا، روی پشتوروی یک کاغذ آ چهار جا میشود؛ باقی حرفها زوائدیاند که بدون اینکه واقعاً لزومی داشته باشند، کار را بیشتر به حاشیه میکشانند و انرژیِ معاملهگران را تحلیل میبرند.
مکمل بورس باز و هنر جنگ.... قلم زیبای نویسنده دوباره چیز تکراری و مهمی نوشته... نکاتی درباره بورس که به قول نویسنده سخته باورش و عملش... . . کتاب شهریار کتابی شبیه هنر جنگ ولی از دیدی دیگرو مکملی برای بورس باز است... . . کتاب سلمان امین
به نظرم کتاب خیلی خوبیه و هر معامله گری که میخواد وارد بازار های مالی بشه بهتره که این کتاب رو بخونه چون واقعیات بازار رو به صورت کاملا شفاف توضیح داده و به لحاظ روانشناسی فردی در بازار های
خوب بود در کل نشان میدهد که باید به خود مسلط بشویم
در کل کتاب خوبی بود با بیانی شیوا و رک و به بکی از مهم ترین قواعد موفقیت در تریدینگ یعنی طراحی سیستم معاملاتی و مسائل روانشناسی میپرداخت
کتاب های سلمان امین برای شروع کار در بازار های مالی واقعا کاربردی هستند.
محتوای این کتاب ۳۰ قانون رو برای افرادی که در بورس فعالیت دارند، آورده, با توجه به تجربه های شخصی خودم در بورس، کتاب کتاب مفیدیه، به خصوص برای افراد تازه وارد.
حتما بخونید